Vezi aici dieta prin care Roxana Ionescu a slăbit 15 kilograme!

Citeste tot despre: 

Frumoasa vedetă nu a avut mereu trupul perfect din prezent, motiv pentru care a fost nevoită să apeleze la o dietă.

Ea mărturiseşte că nu a descoperit un regim miraculos, dar că s-a înărmat cu răbdare şi a fost constantă.

«Per total, am slăbit 15 kilograme, de la 65, la 50. În primele şase luni clar s-au văzut rezultate foarte bune. Însă cu timpul, făcând sport, mergând pe acelaşi regim, am tot dat jos. Cam în trei ani am ajuns la greutatea actuală», a povestit ea celor de la perfecte.ro

În ceea ce priveşte motivul pentru care s-a apucat de slăbit, Roxana spune că ajunsese să nu se mai simtă bine în pielea ei.

«Nu pot spune că m-a determinat ceva brusc. Nu mă mai simţeam bine cu mine. De exemplu, mergeam să îmi cumpăr blugi, eu ştiam că port 26 – 27 şi îmi luam mărimi mai mari.

Vedeam la anumite fete cum vin hainele, rochiţele. Eu încercam să îmi iau aceeaşi rochiţă şi vedeam că nu mă avantajează la fel de mult. Plus jurnaliştii răutăcioşi, care m-au facut în toate felurile... Toate s-au adunat şi eu acum n-am decât să le multumesc, pentru că mi-au făcut un bine», a mai zis Roxana.

Citeşte şi:

Roxana Ionescu, despre relaţia cu Bogdan Ivanof: «Doar ne-am întâlnit într-o benzinărie»

Uite cum a arătat Roxana Ionescu mireasă! Divorţează? - FOTO

Roxana Ionescu şi Ştefan, pe locul trei la "Dansez pentru tine" VIDEO

Ionescu recunoaşte că dietele drastice nu au dat rezultate şi că în cele din urmă a apelat la ajutorul unui nutriţionist.

«Am mers la un nutriţionist, care mi-a dat un regim cu ore fixe. Mi-a spus că nu trebuie să aştept rezultatele peste noapte, pentru că nu vor apărea.

Am zis ok, o încerc şi pe asta, dupa ce am încercat 100 de cure şi toate dădeau rezultate pe moment.  Nu am văzut după prima săptămână nimic spectaculos, dar am insistat şi uite unde am ajuns», a aconcluzionat ea.

Aşadar, rezultatul unei siluete frumoase? Un nutriţionist bun, răbdare, ambiţie şi mult sport!