Vâlcan şi Adela îşi caută cuibuşor de nebunii în Dămăroaia! - FOTO

Citeste tot despre: 

Îndrăgostiţi-lulea, Adela Popescu şi Radu Vâlcan au făcut pasul cel mare, însă momentan doar în telenovelă. Şi în viaţa reală, cuplul are intenţii foarte serioase şi planuri mari. Ei au vizitat duminică, toată ziua, diverse apartamente în cartierul Dămăroaia, pentru că vor să se mute cât mai repede împreună.

Se căsătoresc azi, în „Iubire şi Onoare" (Acasă TV), de la ora 20.30, şi sunt la un pas să o facă şi în viaţa de zi cu zi! Adela Popescu şi Radu Vâlcan sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată şi au intenţii foarte serioase, ei dorind să-şi întemeieze cât mai curând o familie.

Pentru că până acum şi-au petrecut nopţile la ea sau la el acasă, cei doi actori au decis că a venit timpul să-şi achiziţioneze un cuibuşor de nebunii numai al lor.

Vezi mai multe fotografii în Media Center!


Sâmbătă, cei doi porumbei au vizitat cât e ziulica de lungă mai multe apartamente din zona cartierul Dămăroaia, bulevardul Poligrafiei.

Adelei i-a făcut cu ochiul un duplex de lux, iar lui Radu i-a plăcut un apartament situat la parter, cu o terasă imensă. După ce au colindat toată ziua după case, cei doi au luat o cină romantică la un restaurant din zona Dorobanţi.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au făcut oficială relaţia abia în luna ianuarie. Ei s-au îndrăgostit însă pe platourile de filmare ale telenovelei „Iubire şi Onoare": "Noi vorbeam foarte mult despre secvenţe, despre lucruri în general şi nu a fost nici unul dintre noi care să facă primul pas. Pur şi simplu, faptele au venit de la sine", a povestit Adela.

Adela şi Radu se sărută cu foc în secvenţele din “Iubire şi onoare”

Vâlcan a stat până acum în Floreasca!

Cât a fost burlac, Vâlcan a locuit într-un apartament de două camere în zona Floreasca. De când Radu cu Adela au devenit însă un cuplu, cei doi s-au tot plimbat, ba în apartamentul lui Vâlcan, ba în cel al Adelei.

De Ziua Femeii, Radu a dus-o pe Adela la bunica lui, Ileana, care stă pe strada Turda, pentru a le face cunoştinţă.

Se îmbracă de la second-hand!

Radu Vâlcan ţine cont de sfaturile iubitei lui, Adela, şi când vine vorba de vestimentaţie. El e adeptul hainelor simple şi câteodată nu se jenează să calce şi pe la second-hand.

"Dacă văd ceva care îmi place la second-hand, mă duc şi-mi cumpăr haine la kilogram. Pentru Adela, contează mai mult acest subiect. Ţin puţin cont de sfaturile ei, dar mă îmbrac aşa cum vreau eu şi cum mă simt bine", a spus Radu, la emisiunea „Poveştiri de noapte".

Citeşte şi:

Adela Popescu s-a măritat cu Radu Vâlcan!

Radu Vâlcan îşi cumpără haine la kilogram de la second hand!

Adela Popescu, îndrăgostită foc: «Eu şi Radu avem o viaţă colorată» VIDEO

Uite ce farsă i-a făcut Adela Popescu lui Radu Vâlcan!

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1