Vâlcan a dus-o pe Adela în vizită la bunica!

Citeste tot despre: 

Relaţia dintre Radu şi Adela nu este nicidecum de ochii lumii, pentru a creşte audienţa telenovelei „Iubire şi onoare”, aşa cum zic invidioşii. Drept dovadă, frumuşelul Vâlcan i-a prezentat-o pe Adela bunicii, una dintre cele mai dragi persoane inimii sale.

„Cele mai importante femei din viaţa mea sunt mama, bunica şi Adela", susţinea cu tărie Radu Vâlcan, de Ziua Femeii. Interpretul rolului Amir, din telenovela „Iubire şi onoare" (Acasă TV), este foarte ataşat de bunica sa, care l-a crescut şi care şi acum îl invită la masă şi îl aşteaptă cu bunătăţi. Iar de ziua lui de naştere, Radu şi-a servit colegii de trust cu prăjituri delicioase făcute chiar de mâna ei.

Atunci, Ileana, căci aşa o cheamă, şi-a felicitat nepotul în direct, având la adresa lui numai cuvinte de laudă: „L-am învăţat să se roage mereu şi să iasă din casă cu dreptul. Sfaturile mele sunt literă de lege pentru el. Băiatul acesta ne-a adus numai bucurii".

Fotoreporterii Click! i-au surprins, zilele trecute, pe cei doi îndrăgostiţi intrând în blocul bunicii lui Radu, de pe strada Turda, cu două sacoşe pline ochi de mâncare.

Radu și Adela au ajuns încărcaţi cu plase pline la blocul în care locuiește bunica tânărului


Adela nu a vrut să o impresioneze pe femeia care l-a crescut pe Radu cu o ţinută elegantă, mizând mai degrabă pe drăgălăşenia sa nativă. A ales o ţinută sport, iar părul l-a strâns într-un coc.

Îndrăgostiţii nu au zăbovit prea mult în această vizită, căci timpul lor liber este foarte condensat, aşa că, după aproape o oră, au plecat spre oraş cu Jeep-ul Adelei, care a făcut pe şoferiţa.

Galant, Radu a deschis ușa blocului  pentru Adela


Noul cuplu din showbiz îşi consumă dragostea departe de ochii presei. Chiar dacă sunt ditamai vedetele, nu se dau în stambă, ieşirile lor în oraş limitându-se la vizite în familie sau filme la mall.

Gurile rele susţin că Radu, care are un apartament de două camere în Floreasca, şi-a invitat iubita să locuiască împreună cu el. Iar ea a acceptat, fără să clipească.

S-au îndrăgostit pe platourile de filmare

Adela şi Radu au prins drag unul de celălalt, la sfârşitul anului trecut, pe platourile de filmare ale telenovelei „Iubire şi onoare".

După un schimb de sendvişuri şi lungi discuţii amicale, cei doi actori şi-au dat seama că, încet-încet, devin iubiţi. Ei au petrecut, în vacanţa de iarnă, un concediu romantic în Bali, însă, la întoarcere, au plecat separat din aeroport.

Au vrut să-şi facă publică povestea de dragoste abia când au fost convinşi că nu e doar un foc aprins de paie, însă paparazzii i-au dat de gol. În timp ce Adela spune despre el că e un bărbat romantic şi politicos, Radu îi admiră sinceritatea şi delicateţea.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1