«Văduva» lui Tobi de la Timpuri Noi: «I-am făcut masaj cardiac, dar era mult prea târziu!»

Citeste tot despre: 

Diana Stav a povestit pentru ziarul Ring cum l-a găsit pe Tobi şi cât de mult suferă după pierderea lui. Iubita fostului component al trupei Timpuri Noi spune că a încercat să-l readucă la viaţă, dar a fost în zadar.

Aveau planuri de vacanţă şi în fiecare zi îşi spuneau cât de mult se iubesc unul pe altul. Din nefericire, Tobi a murit înainte să realizeze ce-şi propusese să facă.

«Urma să ne cumpărăm o casă. Adunam bani pentru o locuinţă şi spuneam că imediat ce vom termina cu asta să ne căsătorim şi să facem un copil. Am zis însă ca mai întâi să avem cuibul. Totul s-a năruit. La ce să mai visez acum?! Nu-mi vine să cred că nu mai e, aud şi acum clinchetul cheilor lui în uşă!», a declarat, cu lacrimi în ochi, Diana Sav.

Diana a povestit cu cu lacrimi în ochi cum l-a găsit pe Tobi fără viaţă şi cum a încercat să-l salveze.

«A făcut stop cardiac. Trebuia să mergem la munte şi sâmbătă am venit acasă la ora 17.00. L-am găsit căzut în bucătărie, i-am căutat pulsul şi i-am făcut masaj cardiac, dar era mult prea târziu. Am sunat la 112 şi au venit Salvarea, poliţia. Medicul de la ambulanţă mi-a spus că murise cu patru ore în urmă (ora 13.00 - n.r.). N-am ratat niciun moment să ne împărtăşim sentimentele. Cu o zi înainte îl întrebasem cum se simte şi mereu constata cât suntem fericiţi şi cât ne iubim».

«Lucra program prelungit de multe ori. Nu era supărat, ci foarte stresat, dar acasă eram liniştiţi. Nu lua nicio pastilă de inimă, dar voia să ia un tratament. Medicul lui de familie, pe care îl schimbase recent, i-a spus să încerce cu regim alimentar şi sport, pentru că dacă începe cu pastilele trebuie să le ia toată viaţa la ore fixe. Şi el ar fi urât asta din tot sufletul. Se apucase de câteva luni să meargă la sală şi înota în special. A făcut analize de sânge, dar nicio investigaţie la inimă», a adăugat Diana Sav.

Fostul component al trupei Timpuri Noi a prezentat câteva răni uşoare cauzate din cauza căderii. Accidentul cardiovascular apare numai dacă este vorba de un plus de efort sau în urma unor emoţii puternice., au spus sursele medicale, pentru ziarul Ring.

«Ultima dată am fost la Tobi acum vreo două săptămâni. Era hipertensiv, a moştenit-o pe mama. Medicul legist ne-a spus că a mai avut un infarct cândva, nu se ştie când, dar nici el, nici noi nu ştiam nimic», Aurelian Neagu, fratele artistului.

Fostul component al trupei Timpuri Noi a murit în urma unui stop cardiac. Cătălin Neagu va fi înmormântat astăzi la ora 13:00, în Cimitirul Străuleşti.