Văduva lui Nicolaescu vrea muzeu în memoria soţului

Cinematograful „Sergiu Nicolaescu", din Târgu Jiu, oraşul natal al marelui om de film, ar putea găzdui şi un mic muzeu cu obiecte personale ale actorului, regizorului şi scenaristului.

Conducerea Primăriei Târgu Jiu va avea miercuri o întâlnire cu soţia lui Sergiu Nicolaescu, Dana. În weekend, la Târgu Jiu, a fost dezvelită o stea pe Aleea Celebrităţilor cu numele celui mai îndrăgit şi prolific regizor român din toate timpurile.

„Am purtat o discuţie la telefon cu Dana Ionică despre dezvelirea stelei cu numele lui Sergiu Nicolaescu şi despre intenţia noastră de a amenaja, în interiorul cinematografului care poartă numele renumitului om de film, un mic muzeu cu obiecte personale. De asemenea, o să discutăm şi despre cavoul familiei din cimitirul municipal, unde ar urma să fie adusă urna cu cenuşă", a spus Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.

Cinematograful din Târgu Jiu a fost inaugurat, în urma unui proces de modernizare, la sfârşitul anului trecut chiar în prezenţa lui Sergiu Nicolaescu.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1