Uite maşina de 60.000 € primită de Zăvo de la mama ei

CLIIMA20121230_0106_1.jpg

Moş Crăciun a fost darnic cu Oana Zăvoranu
Citeste tot despre: 

Moş Crăciun a fost darnic cu Oana Zăvoranu! Impresionată de problemele de sănătate pe care le-a avut vedeta, mama ei, Mărioara, i-a adus un cadou extravagant: un autoturism de fiţe, mai precis un Porsche Cayenne în valoare de 60.000 de euro.

Luna decembrie a fost una plină de evenimente pentru Oana Zăvoranu (39 de ani). Ea a căzut pradă depresiilor, başca a fost la un pas de moarte acum vreo două săptămâni, când a înghiţit un pumn de pastile, gest care a băgat-o în spital şi le-a dat palpitaţii mamei sale, iubitului, dar şi apropiaţilor.

Dar acum, Zavo a primit cel mai frumos cadou posibil de Sărbători, chiar de la mama ei, Mărioara Zăvoranu (64 de ani): un Porsche Cayenne în valoare de 60.0000 de euro.

Extrem de fericită, Oana deja şi-a pus numerele la maşină, având grijă ca numele ei să se regăsească pe plăcuţa de înmatriculare, aşa cum s-a întâmplat şi pe cealaltă maşină. Fotoreporterii Click! au surprins în imagini maşina cea nouă, parcată la loc de cinste taman în faţa locuinţei Zăvorancei.

În spatele autoturismului Porsche Cayenne se află, stingher parcă, dar şi murdar, vechiul Porsche, model Cayman, alb, primit cadou de la Pepe atunci când ea a împlinit 35 de ani. Tot o maşină de fiţe, aşadar, pe care fostul ei soţ a dat 100.000 de euro.

Zăvo a declarat, recent, că de multă vreme îşi doreşte o maşină de teren, aşa că Mărioara s-a conformat şi i-a oferit zilele trecute, în direct la emisiunea „Acces direct" de la Antena 1, autoturismul mult visat. La acel moment, Zăvo a sărit în braţele mamei, i-a mulţumit, apoi a trecut să verifice maşina centimetru cu centimetru. Acum, nu mai are nici un motiv de depresie sau de vreun gând negru care să-i întunece minţile şi s-o împingă la gânduri necurate. Conform propriilor mărturisiri, vedeta a încercat să-şi ia zilele în prima parte a acestei luni.

A încercat să se sinucidă


Luni, 10 decembrie, Oana Zăvoranu a fost dusă de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a luat o supradoză de medicamente. Acolo a stat în comă, punându-i pe jar pe iubitul ei Răzvan Dumitrescu (27 de ani), dar şi pe Mărioara Zăvoranu şi pe apropiaţi.

Miercuri, 12 decembrie, ea fost externată şi luată acasă. După o ceartă cu Răzvan Dumitrescu, iubitul ei de aproape un an şi jumătate, Oana a repetat istoria cu Pepe: a început să-l bombardeze cu mesaje de ameninţare că va recurge la un gest necugetat în viitorul apropiat dacă nu se împacă. După ce şi-a revenit, Oana a recunoscut că a vurt să se sinucidă: „M-am uitat pe Internet cum a murit Whitney Houston. Mi-am dat seama ce combinaţie a făcut ea ca să moară şi găsisem finalul să nu mă mai trezesc".

S-a împăcat cu Mărioara acum un an

După 7 ani în care s-a războit pentru avere cu mama ei, Oana Zăvoranu s-a împăcat cu aceasta acum un an, tot în luna decembrie, pe vremea când Mărioara se afla pe patul de spital, deoarece avea probleme grave de sănătate. În ziua când Mărioara a împlinit 63 de ani, fiica ei i-a adus un buchet de flori şi i-a mărturisit că o iubeşte ca în prima zi. „La mulţi ani, mamă! Îţi doresc multă sănătate! Vreau să îmi cer iertare de la tine. Vreau să ştii că, în felul meu, dragostea mea pentru tine nu a reuşit să o şteargă nimeni", a mărturisit Oana la acel moment într-o emisiune tv, cu lacrimile şiroind pe obraji.ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1