Uite cine a înlocuit-o pe Ilinca Vandici la Antena 2! - FOTO

După plecarea Ilincăi Vandici din trustul Intact la Media Pro, Maria Simion, alias Wonder Lolita, va prezenta, începând de duminica aceasta, emisiunea Showbiz Report - Nuntă de vedetă la Antena 2.

Prima ediţie abordează nunta Giuliei Anghelescu cu Vlad Huidu, "o nuntă nu foarte mediatizată şi cu multe poveşti nespuse în spatele ei", spune Wonder Lolita.

Maria Simion, cunoscuta publicului ca designer vestimentar, este la prima provocare în rol de moderator de televiziune.

CLIIMA20121002_0114_1.jpg

Maria Simion şi Giulia Anghelescu Huidu

"Sunt extrem de incantata de aceasta noua provocare. Reprezinta o schimbare mare in viata mea si un nou inceput. Ma incanta si ma motiveaza in acelasi timp oportunitatea de a lucra in televiziune. Am acceptat cu bratele deschise aceasta oferta pentru ca imi doresc sa aflu dedesubturile nuntilor de vedete si sa le pot impartasi tuturor. Trairi, emotii , sentimente , trucuri pe care, poate, viitoarele mirese le vor afla, dar si multe alte detalii pe care vedetele sunt gata sa le impartaseasca cu noi. Invitatii isi vor spune povestile de dragoste si vor impartasi cu publicul emotiile nuntilor lor. Cred ca este normal sa fiu emotionata pentru ca emisiunea vine in completarea povestii mele de designer. Cu siguranta, fiecare dintre noi se va regasi in acest basm!"