Uite ce ritual de înfrumuseţare a avut Lora înainte de filmarea ultimului videoclip

Citeste tot despre: 

Lansarea videoclipului noului single „Capu` sus" a fost un nou prilej să o admirăm le Lora în toată splendoarea ei. Artista a avut un ritual de înfrumuseţare în toată regula cu tratamente anticelulitice, de epilare definitivă, iar pentru faţă peeling cu particule fine de diamant şi măşti pline de vitamine.

Zi plină de răsfăţ pentru Lora, la centrul Med-Spa din Bucureşti. A început cu o şedinţă de epilare definitivă cu lumină pulsată, pentru tot corpul.
A continuat cu o serie de tratamente personalizate pentru tonifiere, multe dintre ele folosite de starurile de la Hollywood.

CLIIMA20130510_0027_1.jpg

Lora, tratament infrumusetare

„Pentru îmbunătăţirea circulaţiei sângelui şi a limfei, dar şi pentru conturarea şi tonifierea zonelor cu probleme am folosit un aparat ce îmbină energia optică cu infraroșu, radiofrecvența bipolară, vacuumul pulsat și rolele mecanice. Apoi am fost răsfăţată cu un masaj cu beţe de bambus", a povestit Lora.

CLIIMA20130510_0028_1.jpg

Lora, tratament infrumusetare, masaj cu bambus

Pentru cei care nu ştiau, tija de bambus este un accesoriu de masaj excelent, pentru că accentuează puterea mişcărilor efectuate de masoterapeut. Masajul cu beţe de bambus elimină toxinele, stimulează circulaţia sanguină, tratează celulita, tratează vergeturile şi relaxează organismul.

CLIIMA20130510_0029_1.jpg

Lora, tratament infrumusetare, impachetare

Cel mai interesant tratament a fost unul ce constă în împachetări cu scorţişoară şi caviar, al cărui efect este scăderea în greutate şi accelerarea dispariţiei grăsimilor.

CLIIMA20130510_0030_1.jpg

Lora, tratamente infrumusetare, facial

Ritualul de înfrumuseţare s-a încheiat cu un binemeritat tratament facial.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1