Trupa LaLa Band la un pas să se destrame în «Pariu cu viaţa»

CLIIMA20121125_0079_1.jpg

În episodul din această seară, formaţia trece prin momente de cumpănă

Necazurile se ţin lanţ de membrii trupei LaLa Band! În episodul din această seară al serialului "Pariu cu viaţa", difuzat de la 20.30 la PRO TV, tinerii trebuie să ia o hotărâre în ceea ce priveşte destinul trupei, însă unul dintre colegii lor, Răzvan, are un accident cu motorul şi are nevoie de ajutorul prietenilor săi.

Adolescenţii se află în faţa unei alegeri dificile: să lupte individual să depăşească experienţa din pădure care le-a traumatizat vieţile, sau împreună, în formula LaLa Band? Raluca şi Ioana realizează o ultimă încercare de a reuni trupa LaLa Band.

Prin intermediul unui Fan Page anunţă un concert de adio şi o întâlnire cu fanii într-un loc public. Toţi membrii Lala Band merg la spital pentru că unul din colegi, Răzvan, suferă un accident cu motorul şi are nevoie de sânge.

"În urma incidentului din pădure, membrii formaţiei sunt reticenţi la ideea de a se reuni, pentru că în mintea lor se naşte gândul că împreună atrag răul şi că separat măcar vor fi în siguranţă. Eu sunt convinsă că sunt probe la care aceştia sunt supuşi pentru a consolida relaţia care îi uneşte, probe pe care vom vedea dacă le vor depăşi. Povestea mă ajută mult să intru în firul poveştii şi să joc cât mai natural secvenţele triste", spune Alina Eremia.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1