Triunghiul tragic: Mihaela Runceanu - Laura Stoica - Mădălina Manole

Citeste tot despre: 

Când a devenit eleva Şcolii Populare de Arte, în 1982, în prima zi, profesoara Mihaela Runceanu a întrebat: „Unde este Diva de la Otopeni?”.

Omagiu

adus Mădălinei Manole pe YouTube - VIDEO

"Mădălina

Manole avea probleme cardiace": vezi ce au zis Monica Anghel, Aurelian
Temişan şi Marcel Pavel

Mădălina

Manole, o carieră de succes a "Fetei cu părul de foc"

Mădălina

Manole s-a sinucis! A lăsat un mesaj de adio!

Mădălina s-a numărat printre elevele preferate ale Mihaelei Runceanu, care a sfârşit tragic, într-o noapte de noiembrie în 1989, ucisă în garsoniera sa din Capitală.
Tânăra „Divă de Otopeni” lucra la aeroport pe vremea aceea, ca şi controlor auxiliar de trafic. Descoperită de Mihaela Runceanu, Mădălina a devenit cunoscută în 1988, când a participat la Festivalul Mamaia cu piesa „Un om sentimental”, compusă de Şerban Georgescu, cel care avea să-i devină soţ.

Devenită una dintre cele mai cunoscute artiste ale anilor ’90, Mădălina Manole era în topurile vremii alături de prietena sa Laura Stoica, artistă care a murit într-un teribil accident de maşină, în martie 2006. Abia îşi găsise fericirea alături de iubitul său. Asta după ce ani de zile trăia depresia „conului de umbră” în ceea ce priveşte cariera. Moartea sa a fost, la vremea aceea, un şoc pentru lumea artistică românească.

Dispariţia „Fetei cu părul de foc” a lăsat fără cuvinte întreaga suflare artistică „de şcoală veche”.  „Şocul este la fel de mare ca la Laura Stoica. Atunci însă a fost un tragic accident. Acum nu înţelegem de ce ar fi făcut asta. Era un om echilibrat psihic. Suntem muţi cu toţii. Nu ştim dacă să o sunăm de ziua ei sau nu...”, a spus Aurelian Temişan.

Mădălina cântă acum alături de profesoara Mihaela Runceanu şi prietena sa Laura Stoica.