Ţinuta Paulei Seling, făcută praf de designeri: «Iar ne facem de râs că se duce îmbrăcată de porc în lume»

CLIIMA20140302_0014_1.jpg

Paula Seling, pe scena Eurovision

Ţinutele adoptate de concurenţii Eurovision nu scapă niciodată fără să fie criticate dur de designeri şi specialiştii în modă. De dat aceasta, cel care a împroşcat cu noroi în participanţii de la finala naţională a fost Răzvan Ciobanu.

Designerul a luat la puricat mai mulţi dintre artiştii care au urcat pe scena de la Braşov. El a "certat-o" pe Silvia Dumitrescu şi a spus că e penibilă, l-a criticat pe Ştefan Stan pentru jacheta aleasă şi i-a sugerat prezentatoarei să poarte sutien data viitoare. Nici Paula Seling nu a scăpat, iar Răzvan a mărturisit că ne vom face de râs dacă nu se îmbracă mai bine la finala de la Copenhaga.

"Sa incepem zic...nu stiu cum ii cheama pe toti,asa ca imi cer scuze alora de nu le zic pe nume.

Suntem in 2014?? Eu sunt sigur ca astia de i-am tras in poza au ramas undeva prin 1995. Domnul ala cu pantalonii de pijama, a fost simpatic...dar nu cred ca am eu simtul umorului pt a intelege aparitia lui.

Nu o puteam rata pe Silvia Dumitrescu, cred ca a fost inspirata de Minodora ( la maxim). Cum sa ai 100 de ani si coapsa precum un brad de 200 de ani si sa vrei sa ti le arati la tv??? De ce? Daca imi explica, eu pot incercat sa inteleg. Altfel este doar o penibila doamna in loc sa fie o femeie respectabila. Pacat.

Pa' nepoata asta a lu' Santana nu am inteles ce a manat-o in lupta. De ce cu o bustiera de la sex shop si cu o perdea de bucatarie,insulemenita pe un picior??? Si pe asta as vrea sa o aud ce explicatie are.

Stefan Stan...sa ne lamurim, imi place piesa si vocea lui si vocea fetei de a cantat cu el. Dar ce maindanez l-a tavalit prin brasov de i-a sfasiat haina?? Hai da-o in puii mei, cum tu barbat heterosexual, declarat, sa te imbraci ca poponarii de fac animatie in cluburile de profil.

Despre Naomy, cu "y"...nici nu ma obosesc. iar pe Mitza il mai intreb odata: si a semnalizat pe revere locul unde sa facem pipi,in functie de sexul pe care-l avem?? Sinistru. Cand eram mic desene din alea imi punea mama pe usa de la baie.

Iar prezentatoarei, Nicole Stanese, ii recomand urgent un sutien,un implat sau o rochie care sa-i tina tatzele pe piept si nu pe burta. Caci este antifut rochia care iti pune in valoare tatzele transformate in bretele.

Si sigur, nu o pot uita pe prietena mea Paula Seling care nu se decide daca vrea sa se costumeze in prostituata sau in bicker-ita....happy fucking whatever! si iar ne facem de kkat ca se duce Paula imbracata de porc in lume. Sa o ajute careva ca tura asta sa fie, macar, civilizat imbracata", a scris Răzvan pe pagina sa de Facebook.