«Tanţa» şi Petrişor, juraţi în concursuri de gătit

Ultima actualizare:
Actriţa Nuami Dinescu,  cunoscută drept „Tanţa”,  le-a încurajat pe concurente
Actriţa Nuami Dinescu, cunoscută drept „Tanţa”, le-a încurajat pe concurente

Actriţa Nuami Dinescu, cunoscută mai bine drept Tanţa lui Teo, şi bucătarul Petrişor au decis noul editor al revistei Click! Poftă bună! în cadrul unei competiţii culinare.

Cele două vedete au jurizat la începutul acestei săptămâni concursul de numire a unui nou editor al revistei „Click! Poftă bună", printre cele mai vândute publicaţii culinare din România. La proba practică, „Coşul secret", au participat patru doamne pricepute şi pasionate de gastronomie, care au avut misiunea de a pregăti câte un desert după imaginaţie, cu o listă limitată de ingrediente.

Cunoscutul bucătar Petrişor a apreciat talentul candidatelor


    Actriţa Nuami Dinescu,  cunoscută drept „Tanţa”,  le-a încurajat pe concurente
Actriţa Nuami Dinescu, cunoscută drept „Tanţa”, le-a încurajat pe concurente

Cele patru candidate au avut la dispoziţie pişcoturi, făină, lapte, frişcă, mascarpone, ciocolată de menaj... După nici o o oră de la startul concursului, publicul a putut degusta tiramisu, dar şi deserturi cu creme de frişcă ori de ciocolată. „Tanţa" şi Petrişor au fost încântaţi de prăjitura cu ciocolată a Mariei Belu, care, de altfel, a şi câştigat concursul.

Din martie, Maria ne va încânta gusturile cu creaţiile ei culinare, dar şi cu interviurile cu bucătari celebri, în revista „Click! Poftă bună".

Prăjitura cu ciocolată a Mariei a fost cea care a încântat papilele gustative ale juriului în cadrul competiţiei culinare şi a asigurat câştigarea postului de editor coordonator al revistei Click! Poftă bună.

Pasiunea pentru gătit a Mariei (53 de ani) a început încă din momentul în care a devenit mamă. În domeniul gastronomiei, unul de suflet, aşa cum îl consideră Maria, a pătruns în urmă cu aproximativ 10 ani. Cele mai multe secrete în ale bucătăriei le-a moştenit de la mama ei, olteancă. Ea şi-a aprofundat tainele artei culinare când a intra în contact cu bucătari celebri, precum Antonio Passarelli, dar şi mai tinerii specialişti în bucătăria românească autentică Silvian Scornea sau Radu Gerheş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net