Tănase, uite-ţi «Bomba» la plajă! FOTO

Citeste tot despre: 

Aflată în această perioadă pe Litoral, bomba sexy a lui Cristi Tănase a făcut senzaţie pe o plajă privată din Costineşti, unde nu a ezitat să-şi arate sânii în toată splendoarea lor. Surprinsă de fotoreporterii Click!, Iulia a intrat însă panică,  văitându-se că  o ceartă iubitul cu care tocmai s-ar fi împăcat.

Citeşte şi:

«Nu sunt bombă, sunt doar sexy» - FOTO

Iulia Tăbăcaru şi-a crescut tariful! Se crede Naomi Campbell! - FOTO

Iulia
Tăbăcaru, lecţie de sex oral - FOTO INCENDIAR


«Bomba
sexy» Iulia Tăbăcaru, goală la ştrand! - FOTO


«Bomba
sexy» prinsă cu vibratorul în gură - FOTO

Bomba sexy Iulia Tăbăcaru a dovedit încă o dată că este lipsită total de inhibiţii. Ea s-a refugiat, din cauza căldurii, zilele acestea pe Litoral cu o bună prietenă, Gabriela.

Fetele au ales Costineştiul şi nu Mamaia pentru a nu fi reperate de paparazzi. Mai mult, ele au mers să se bronzeze pe o plajă privată din zonă, tocmai pentru a nu fi deranjate şi a face topless în voie.

Vezi aici GALERIE FOTO cu Iulia Tăbăcaru la Costineşti

CLIIMA20100721_0206_1.jpg

Galerie foto - Bomba Sexy

Chiar dacă la prezentări a început să ceară şi 300 de euro pe apariţie, Iulia şi-a arătat de această dată gratis pe plajă sânii, atrăgând ca un magnet privirile masculilor prezenţi la faţa locului.

Surprinsă de fotoreporterul Click!, bruneta s-a panicat însă, spunând că tocmai s-a împăcat cu iubitul, care habar nu are că este la mare. Ulterior, însă, contactată telefonic, apetisanta brunetă s-a sucit la 180 de grade, declarând că nu are de gând să revină în braţele lui Tănase şi că ea este în căutarea altui fotbalist.

Mijlocaşul de 23 de ani al Stelei i-a dat papucii Iuliei luna trecută, după ce aceasta l-a târât într-o serie de scandaluri: a defilat cu un penis pe spate sau a fost acuzată în nenumărate rânduri că l-ar fi înşelat atunci când era plecat în cantonament cu echipa.

De altfel, familia stelistului, mama Cristina şi fratele Ionuţ, au făcut orice ca fotbalistul să scape de bomba sexy, care i-a creat numai probleme datorită comportamentului ei indecent.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1