Silvia Dumitrescu, foarte bolnavă: «Sunt deprimată şi nu pot dormi»

Artista a fost mereu criticată pentru kilogramele în plus, fără să ştie că ea suferă de o hipotiroidie care i-a dat peste cap metabolismul.

Se pare că această boală este destul de gravă, iar cântăreaţa nu poate slăbi, deşi merge zilnic la sală, nu poate dormi şi cade des în depresie.

«Primele simptome ale acestei boli au început atunci când Iulian, băiatul meu, avea trei ani. M-am dus la doctor cam târziu, consider eu, respectiv la un an de când simptomele bolii se declanşaseră. Am avut şi noduli pe glanda tiroidă, dar, în timp, cu tratament medicamentos, aceştia au dispărut.

Fără să exagerez, am fost la sute de medici şi am încercat sute de tratamente, dar fără mari rezultate. Câteodată am impresia că sunt un şoricel pe care se fac tot felul de experimente.

Citeşte şi:

Silvia Dumitrescu: «Nu îmi place luxul»

Silvia Dumitrescu a cântat în genunchi pentru Mădălina

Silvia Dumitrescu sare la gâtul lui Răzvan Ciobanu: «Cine e ăsta?»

După naştere, am reuşit să slăbesc 38 de kilograme fără prea mare efort. După ce mi s-a declanşat această afecţiune, nu mai pot scădea în greutate, deşi zilnic mă duc la sală.

Am momente când sunt deprimată. Sunt nopţi întregi când nu pot dormi, iar a doua zi trebuie să fiu plină de energie pentru că am filmari, întâlniri sau înregistrări
», spune Silvia pentru Gândul, citată de agentiadepresamondena.com.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1