«Sharika» şi-a făcut nasul franjuri la schiat! Ghiceşti cântăreaţa?

Citeste tot despre: 

Se pare că skiul este un sport destul de periculos, atât pentru amatori, cât şi pentru cei profesionişti. De-alungul timpului vedetele noastre şi-au făcut amintiri mai puţin frumoase după ce au mers la munte şi s-au încumetat să urce pe skiuri. În urmă cu câţiva ani, Silvia Dumitrescu, interpreta piesei «Sharika» şi-a rupt nasul.

Putea s-o păţească mai rău, dar Dumnezeu a avut grijă de ea! Acum 20 de ani, în timp ce se afla la munte cu prietenele sale, Silvia Dumitrescu s-a hazardat şi s-a aventurat pe o pârtie îngheţată. Într-o fracţiunea de secundă a căzut într-o prăpastie. În urma acelei căzături, solista s-a accidentat grav la nas.

« Era o vreme foarte rece, era gheaţa, piciorul drept s-a dus în exterior şi am plonjat în prăpastie şi am căzut pe un strat gros de zăpada, am intrat cu picioarele direct în ea. Am întins mâinile şi am mai atenuat din şoc.

Mi-am făcut nasul varză şi am văzut stele verzi. Un minut am văzut negru în faţa ochilor şi steluţe. Mamei nu i-am spus nimic pentru că nu mă lasă să merg cu schiuri sau role. Nasul meu era rupt în bucăţi mici", a spus Silvia Dumitrescu, în emisiunea «Drept la ţintă» de joi.