Serghei Mizil este atras de Monica Columbeanu

Citeste tot despre: 

Serghei Mizil nu ar da-o pe Monica Columbeanu pentru Bianca Drăguşanu nici în ruptul capului. Vechiul prieten al lui Irinel spune că cea mai frumoasă vedetă din showbiz este soţia milionarului.

Invitat la "Conferinţa de presă" de pe Antena 2, Serghei a făcut dezvăluiri incendiare despre anii adolescenţei şi ai studenţiei.

Omul de afaceri a recunoscut că a făcut contrabandă cu blugi şi casete în perioada comunistă şi la un moment dat şi-a pus în practică chiar şi veleitatile de posibil designer.

"Mergeam în străinătate şi vedeam cam ce se poartă iar apoi veneam în ţară şi cream replici după modelele occidentale, însă nu mi-am dorit niciodată să fiu designer."

Întrebat despre vedetele de sex feminin care l-ar tenta, Mizil a glumit spunând că "la vârsta mea, le-aş lua pe toate", însă cel mai mult îi place de Monica Columbeanu, soţia celui care i-a fost prieten în anii studenţiei şi despre care spune că, spre deosebire de el, era foarte conştiincios la şcoală.

Omul de afaceri, în schimb, nu are o părere foarte bună despre fosta iubită a lui Botezatu, despre care spune că " nu m-aş combina cu Bianca Drăguşanu, are sânii prea mari, nu-mi place".

Citeşte şi:

Alin Gălăţescu: "Moni şi-a ratat carierea de model tunându-şi sânii, iar Bianca e o femeie bionică”

Moni: «I-am cumpărat lui Iri o stea pe cer!»

Serghei Mizil are mobilă pictată manual

Serghei Mizil, către o telespectatoare: Cât de proastă eşti!

OKMAGAZINE.RO0
1
OKMAGAZINE.RO: 0
OKMAGAZINE.RO1