Senzaţie la piscină! Ce vedetă şi-a uns trupul cu ulei

Citeste tot despre: 

De când e femeie liberă, Casandra sau „Viespea” lui Ogică face ravagii oriunde apare. Zilele trecute, fosta nevastă a loteristului Stelian Ogică a ieşit la piscină într-un costum minuscul şi sexy. Blondina s-a uns toată cu ulei pentru un bronz uniform şi de lungă durată.

Modelul şi-a obişnuit deja prietenii virtuali cu poze extrem de provocatoare, în care apare cu foarte multă piele la vedere. Dacă unii o complimentează pentru trupul fără cusur, alţii sunt mai răutăcioşi şi o atacă. “Dintr-o batistă ți-ai făcut costum de baie. A mai rămas ceva material şi pentru un creier?”, i-a scris cineva la poza cu pricina.

Citeşte şi:

VIDEO Exclusiv! Fosta «Viespe a lui Ogică» şi-a arătat chiloţeii în club

VIDEO HOT S-a rupt în figuri pe manele! Fosta lui Ogică arată totCasandra (21 de ani) nu s-a sinchisit însă să-i răspundă bărbatului şi nici să şteargă comentariul de pe reţeaua de socializare, semn că nu-i pasă de gura lumii. Mai mult, a mai postat câteva poze în care apare mai mult goală decât îmbrăcată.Ogică şi Casandra s-au iubit timp de mai mulţi ani, s-au cununat civil, iar în urmă cu câteva luni s-au despărtit. 


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1