Schimbări la iComedy: prezentatorul Mikey Hash a fost înlocuit. Cine sunt gazde în noul sezon

Emisiunea iComedy de la Antena 1 îşi schimbă distribuţia pentru noul sezon. Prezentatorul Mikey Hash, care era la cârma show-ului după îndepărtarea lui Mihai Bendeac, a fost înlocuit cu Bordea, Şerban Pavlu şi Daniel Buzdugan.

Cei trei vor fi în competiţie pentru subiecte descoperite pe Internet sau la televizor. Regizor va fi Iura Luncaşu.

"Show-ul se desfășoară pe două planuri, al televiziunii, de care se va ocupa Buzdugan și Pavlu, și al internetului, care va cădea în sarcina lui Bordea. Ei sunt într-o competiție continuă: cine face cele mai reușite sketch-uri sau cine găsește cele mai tari subiecte. Bordea e absolut convins că pe internet găsești cele mai impresionante subiecte, pe când Buzdugan nu este de acord, susținând că zona tv românească este mai spectaculoasă decât tot internetul din lumea asta.

CLIIMA20140202_0022_1.jpg

Cătălin Bordea, Şerban Pavlu şi Daniel Buzdugan, prezentatorii emisiunii iComedy (Foto: Antena 1)

Competiția aceasta între ei nu va conține nimic agresiv sau jignitor. Ei au și un arbitru, Șerban Pavlu, asistentul lui Buzdugan, care este construit în genul «sunt eu arbitru echidistant, dar, totuși, îl ajut pe unul dintre ei...», pentru că așa e la noi, la români", a declarat Iura Luncașu, cel care va regiza pentru Antena 1 show-ul iComedy.

În privinţa lui Mikey Hash, lucrurile nu sunt foarte clare. "Va fi implicat în alte proiecte ale trustului Intact", susţin oficiali ai postului din Băneasa.