Scenariu sau conflict pe bune? Juratul Florin Dumitrescu a bătut un concurent de la «MasterChef»! Iată IMAGINILE!

Scandal la emisiunea "MasterChef" de la Pro TV. Un concurent susţine că a fost agresat de juratul Florin Dumitrescu.

UPDATE. În emisiunea "Happy Hour" de miercuri au fost prezentate imagini din timpul aşa-zisului conflict dintre Georgeo Andrei şi Florin Dumitrescu.

În timpul filmărilor de pe Bricul Mircea, concurentul s-a plâns că nu are vas pentru a pregăti  mâncarea. Florin Dumitrescu i-a cerut într-o manieră dură să spele  oală, iar de aici a început cearta. Andrei a replicat atunci că se retrage din concurs.

"Filmuleţul incidentului petrecut la filmări a fost unul foarte concludent, imaginile dovedind că se poate vorbi despre o altercatie, nicidecum de o bătaie, asa cum pretinde Georgeo Andrei. Dupa altercatie, concurentul si-a exprimat optiunea de a parasi concursul si a anuntat echipa de productie ca nu doreste sa mai continue filmarile", se arată într-un comunicat al Pro TV.


Informaţia iniţială

Potrivit site-ului exclusivtm.ro, Georgeo Andrei a fost bătut la filmările desfăşurate pe Bricul Mircea. Se pare că celebrul bucătar, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, l-ar fi înjurat de mamă pe acesta. Georgeo Andrei a replicat, spunând că nu acceptă să fie jignit, şi i-a cerut să-şi retragă cuvintele.

Georgeo Andrei, concurentul care susţine că a fost bătut de Florin Dumitrescu. (exclusivtm.ro)

Atunci, Florin Dumitrescu a reacţionat dur: l-a lovit cu capul de câteva ori, provocându-i traumatisme, susţine sursa citată.

"Trebuia să fie cel mai râvnit concurs culinar de pe Planeta Romaniei, dar... In curand, Întâmplări adevărate de pe Bricul Mircea. In rolul de agresat subsemnatul (n.r. - Georgeo Andrei), iar agresorul... un «geniu» (Chef Florin Dumitrescu - n.r.). În urma agresiunii nu am primit nici o scuză, iar conform examinării medico-legale, rezultatul este: traumatism cranio facial afirmativ, echimoza si edem, contuzie piramidala nazala", a scris concurentul pe Facebook.

Georgeo Andrei susţine că îl va acţiona în judecată pe Florin Dumitrescu.

Niciun reprezentant al Pro TV şi nici Florin Dumitrescu nu au putut fi contactaţi de Click! pentru a comenta subiectul.

«Replici acide şi ieşiri vulcanice»

Într-un interviu acordat eva.ro, Florin Dumitrescu a vorbit despre ce vor vedea telespectatorii în noul sezon al show-ului «MasterChef». El a respins afirmaţia că ar fi cel mai simpatic jurat din emisiune.

"Nu ştiu cine mă consideră aşa. Ştiu însă că şi în acest al doilea sezon veţi vedea acelaşi jurat cu aceleaşi replici acide şi aceleaşi ieşiri vulcanice. Concurenţii sunt mai curajoşi decât cei de anul trecut şi au un scop bine definit, acela de a câştiga MasterChef. Acum, că au văzut primul sezon, ştiu cam la ce să se aştepte în ceea ce priveşte cerinţele şi exigenţele juriului, aşadar au venit pregătiţi pentru presiune şi muncă", a spus bucătarul.