Scandal pe casa sopranei care s-a sinucis

Necazurile se ţin scai de capul soţului Roxanei Briban, soprana care s-a sinucis. După ce a fost dat în judecată de fostul director al Operei Naţionale Bucureşti pentru calomnie, Alexandru Briban e în scandal cu soacra. Femeia vrea apartamentul în care a locuit fiica sa.  

Văduvul Roxanei Briban mai are o belea pe cap. De data aceasta, Alexandru Briban nu are trai bun din cauza soacrei Polixenia Stângaciu, care vrea să-l lase pe ginere fără casă.

Deşi femeia în vârstă de 77 de ani nu a venit nici la nuntă, nici la înmormântarea fiicei şi nici măcar nu i-a făcut Roxanei vreun parastas, are peretenţii colosale asupra averii pe care soprana a lăsat-o în urmă. La doar patru luni după ce s-a sinucis Roxana, mama ei a dat fuga la notar şi a depus cerere de participare la masa succesorală.

CLIIMA20130322_0190_1.jpg

Văduvul Roxanei Briban, Alexandru, nu vrea să-i cedeze soacrei casa în care a locuit cu artista

Deşi legea spune că are dreptul la jumătate din averea fiicei, femeia nu se mulţumeşte doar cu atât, ea vrea tot aprtamentul. „În 14 ani, soacra mea şi-a văzut fiica de patru ori. Nu a fost la cununia noastră, nici la înmormântarea ei, i-a făcut scandal, inclusiv când era angajată la radio, s-a dus şi a făcut-o de râs. Îi cerea bani, se văita că e bolnavă.

Vrea jumătate din apartamentul cumpărat de mine şi de Roxana, deşi i se cuvine doar un sfert din totalul locuinţei. I s-a dat partea ei, 7.500 de euro, o sumă echivalentă la valoarea pieţei de-atunci, dar nu a fost mulţumită. Urmează să mă dea în judecată, dar trebuie să plătească taxa de timbru", ne-a spus Alexandru Briban. Soţul artistei este supărat mai ales pe faptul că Polixenia a făcut circ la notariat, a început să-şi blesteme şi să-şi jignească fiica decedată de faţă cu rudele şi cu alţi oameni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1