Scandal pe averea lui Sergiu Nicolaescu! Văduva i-ar fi spus surorii regizorului să vândă apartamentul

La doar şase luni de la decesul marelui regizor Sergiu Nicolaescu, văduva acestuia şi sora lui au ajuns la cuţite. Cele mai importante femei din viaţa regretatului regizor se luptă pe averea maestrului.

Scandalul dintre cele două a pornit după ce a fost deschis testamentul lui Nicolaescu, în care Iolanda Nicolaescu, sora acestuia, nu era menţionată ca moştenitor. Femeia a luat foc şi s-a decis să recupereze ceea ce susţine că i se cuvine. Astfel, a dat-o în judecată pe Dana Nicolaescu, cumnata ei, iar prima înfăţişare va avea loc pe 9 iulie.

"Prima înfăţişare este pe 9 iulie şi apoi vom vedea ce este. Trebuie să fac ceva, nu pot să cred că fratele meu m-a scos din tot. Până acum, eram în toate testamentele, iar acum nu mai apar nicăieri. Între noi a fost o legătură foarte strânsă şi nimeni nu poate să creadă că el a lăsat un testament în care eu nu sunt menţionată. Dana nu mai are grijă de mine, s-a supărat pe mine acum. Nu ne-am certat, nu am avut nimic, absolut", a declarat aceasta, pentru Happy Hour.

O prietenă a familiei Nicolaescu, invitată la Acces direct, a făcut câteva precizări foarte importante. "Ultima oară am vorbit cu doamna Iolanda în aprilie, dar am vorbit la telefon. La un moment dat ama flat că Dana i-a tăiat raţia la bani şi că nu îşi mai poate lua medicamentele. Când doamna Iolanda i-a spus asta, Dana Nicolaescu i-ar fi zis să vândă apartamentul, dacă vrea bani"