Scandal de proporţii! Mircea Baniciu îl face pulbere pe Nicu Covaci

CLIIMA20120330_0023_1.jpg

Mircea Baniciu: Foto Facebook
Citeste tot despre: 

Scandalul dintre membrii legendari ai faimoasei formaţii Phoenix continuă. Astfel, după mai multe declaraţii insultătoare ale lui Nicu Covaci cu privire la foştii săi colegi de trupă, Mircea Baniciu vine cu o replică tăioasă.

Baniciu dă de înţeles că Nicu Covaci nu ar fi avut niciun viitor în muzică dacă nu ar fi fost iniţiat în această profesie de el.

“Nicu uită că, după plecarea lui Bordeianu, l-au părăsit toţi ceilalţi colegi din Phoenix. Era un nimeni când a venit la noi. A uitat că nu a făcut singur piesele Phoenix. A uitat de toţi cei care l-au ajutat. A uitat de toate momentele extraordinare pe care, singur, nu le-ar fi avut niciodată. A uitat că l-am iertat de fiecare dată pentru toate mitocăniile şi mârlăniile pe care le-a făcut. A uitat cum ne-a minţit în ce priveşte partea financiară a turneelor din România sau din SUA/Canada şi că a semnat în numele tuturor nenumărate contracte pentru concerte, înregistrări şi discuri produse în România”,
a spus Mircea Baniciu, pentru www.ziarulring.ro.

“Când s-a întors Nicu din Germania, a uitat că a locuit la mine acasă câteva luni şi nu a catadicsit să spună nici măcar un «mulţumesc». A uitat că, după ’90, mi-a mulţumit, după primul concert Phoenix, că în perioada comunistă am cântat neîncetat piesele Phoenix, astfel încât toţi puştii ştiau piesele şi ne-au primit cu braţele deschise. Faptul că trupa Phoenix nu a fost uitată în perioada comunistă mi se datorează“, a adăugat el.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1