S-au bătut în rochii de fiţe la botezul lui Măruţă jr. - FOTO

Petrecerea de botez a micuţului David, fiul lui Cătălin Măruţă şi al Andrei, a fost un nou prilej pentru vedete de a-şi etala ţinutele vestimentare.

Însă nu toate invitatele marca V.I.P. au îmbrăcat rochiţe potrivite, unele dintre ele făcând greşeli grosolane, potrivit stilistului anului Ana Maria Cornea.

Pe covorul roşu de la Ambasad'Or au păşit, duminică, zeci de vedete, îmbrăcate care de care mai şic. Sau cel puţin aşa au crezut ele. Nu de alta, dar stilistul Ana Maria Cornea, vestită pentru exigenţa în materie de modă, a pus sub lupă ţinutele invitatelor.

Dacă Adelei Popescu i-a acordat o bilă albă pentru salopeta albastră, cu vedere la omoplaţi, Iuliana Mariuc a fost, din punctul ei de vedere, o adevărată catastrofă vestimentară, alegând greşit absolut tot, de la modelul rochiei până la material.

Nici Mama Natură sau Roxana Ionescu nu s-a îmbrăcat inspirat, rochia aleasă fiind mult prea băbească. Andreea Esca, în rochia ei din in, lungă, nu a făcut furori, fiind considerată de expertă mult prea cuminţică.

În ceea ce o priveşte pe Andra, mămica sărbătoritului, ea poate răsufla uşurată, căci Ana Maria susţine că rochiţa roşie ca focul, cu decolteu adânc şi cu trenă, i se potriveşte mănuşă.

Andra Măruţă

„Ca şi stil vestimentar a crescut foarte mult, iar rochia «roşu pur», cu un decolteu adânc, aleasă pentru acest eveniment, e de efect, mai ales că îi lasă picioarele la vedere".

Iuliana Marciuc


„Rochia e ieftină, demodată şi n-o avantajează. Corsetul arată de parcă urmează să explodeze, să sară de pe ea, iar aplicaţiile de pe piept chiar sunt de prost gust! De recomandat o rochie de voal, lungă, şi care să-i acopere umerii laţi şi braţele groase".

Adela Popescu


„Salopeta e foarte în tendinţe şi o prinde excelent! Îmi place că nu s-a accesorizat în exces. Nuanţa părului în contrast cu cea a salopetei îi aduce încă un plus! Bravo, Adela!".

Andreea Esca


„A optat pentru o ţinută cuminte, simplă, dar corect accesorizată. Însă, nimic senzaţional! Mă aşteptam la mai mult din partea ei, mai ales că îşi permite o ţinută de seară, de lux!"

Cristina Spătaru


„Pentru că este înaltă şi bine proporţionată, rochia de voal imprimat se aşază bine, iar accesoriile de calitate completează perfect ţinuta! Singurul lucru care deranjează e faptul că sânii siliconaţi nu sunt susţinuţi foarte bine de cupele rochiei, având tendinţa de a ieşi afară!"

Roxana Ionescu


„O altă gafă vestimentară! De unde ţi-ai achiziţionat această rochie? Cred că ai căutat-o mult! Oribil e puţin spus! Eşti tânără, drăguţă şi-ai şi slăbit mult, deci ai posibilitatea să alegi numeroase variante vestimentare! Şi tu, de urgenţă, trebuie să consulţi un stilist!"

Laura Cosoi


„E o femeie frumoasă care, în general, ştie să se pună în evidenţă în haine bine alese! Rochia de dantelă e foarte fină, frumoasă şi îi oferă un aer senzual, însă nu a nimenit sandalele".

Loredana


„Şi ea a apelat la o rochie de dantelă, însă acesta este un model reuşit, care îi îmbracă corpul într-un mod plăcut! Ce mă deranjează e încălţămintea. Aş recomanda ceva cu un toc mult mai înalt şi într-o nuanţa puternică sau nude, iar geanta trebuie ţinută în mână, nu gen poștaş!"

Vezi mai multe poze în MediaCenter

Zoom
Moda la Maruta

Citeşte şi:

Prima poză cu băiatul lui Măruţă! Uite ce sexy a fost Andra la botez! FOTO

Măruţă, botez cu purcei la proţap şi ciocolată belgiană