Rucsy de la Blaxy Girls, ultima virgină din showbiz

Citeste tot despre: 

Este tânără, sexy şi mulţi bărbaţi întorc capul după ea pe stradă. Cu toate acestea, până la vârsta de 22 de ani, Rucsandra Iliescu, solista trupei Blaxy Girls, este încă virgină. Rucsy, aşa cum o alintă prietenii, a avut un iubit timp de şase ani.

Relaţia ei cu tânărul care aparţinea cultului baptist a fost, însă, una platonică.

Rucsy de la Blaxy Girls, şocată de ce a păţit Alexandra Stan: «Marcel pare un om blând, tăcut, închis în el»

Într-o lume în care mai toate adolescentele se grăbesc să-şi înceapă viaţa sexuală, se pare că Rucsy a rezistat tentaţiilor sexuale până la vârsta de 22 de ani. A cunoscut iubirea, dar nu şi pe cea trupească.

Rucsy e acum blondă şi cântă tot în trupa Blaxy Girls

A avut o relaţie de şase ani cu un tânăr baptist, la care a ţinut foarte mult, dar, cu toate acestea, şi-a păstrat puritatea. Cei care-i cunosc secretul lui Rucsy spun despre ea că este ultima virgină din showbiz. Tânăra îşi păzeşte, însă, cu sfinţenie taina fecioriei. Mama ei, Monica Iliescu, ne-a confirmat, însă, că Rucsy nu s-a dăruit încă nici unui bărbat.

„Sunt mândră de ea. Cred că e singura din showbiz care mai e virgină. A avut acea legătură de şase ani cu băiatul acela care era baptist, dar nu mai sunt împreună", ne-a povestit mama Rucsandrei.

Acum, Rucsy iubeşte un alt bărbat. Relaţia lor este la început de drum, iar timpul va decide dacă bărbatul care se află astăzi în viaţa ei merită să i se dăruiască trup şi suflet. 

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1