Rucsi, de la Blaxy Girls, şi-a tatuat tot spatele

Citeste tot despre: 

Rucsi, de la formaţia Blaxy Girls, alias „ultima virgină din showbiz", a primit cadou... un tatuaj. Miercurea trecută, blonda a împlinit 22 de ani, iar colegele ei de trupă i-au plătit un voucher la un salon de tatuaje.

Rucsi şi-a desenat pe spate un microfon în stil vechi şi un portativ, pe care este scris refrenul piesei „Dear mama", cântată de Blaxy Girls.

„Voiam de multă vreme să îmi fac un tatuaj, dar am tot amânat, aşa că fetele s-au gândit la această surpriză. Executarea tatuajului a durat de la ora 15.00 până seara, la ora 21.00. Deşi are doar 21 de ani, Flavius Niţu, de la salonul «2nd Face Tattoo», cel care mi-a făcut tatuajul, este foarte priceput. Am ales să-mi fac acest desen pentru că am vrut să însemne ceva pentru mine, pentru că îl am pe viaţă", ne-a povestit Rucsi, care a suportat destul de bine durerea, rezistenţa ei fiind apreciată până şi de specialistul care i-a făcut tatuajul.

Desenul a fost realizat în şase ore

CLIIMA20130819_0173_1.jpg

Solista poartă acum pe spate un uriaş microfon vechi (FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ)

„M-a durut mai mult când a ajuns la microfon, când a făcut umbrele, dar mi-am zis că indiferent cât mă doare, nu mă las, ca să nu o mai lungesc", ne-a spus Rucsi. Pentru că i-a plăcut foarte mult ce a ieşit, ea se gândeşte deja să-şi facă un al doilea tatuaj.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1