Roxana Vancea, când te-ai pozat în sânii goi n-ai fost lovită? «Nu pozez goală, că mă bate mama»

Roxana Vancea a spus în timpul matinalului «Neaţa cu Răzvan şi Dani» că nu ar poza niciodată goală. Vedeta suţine că mai bine apare fără haine la TV decât în revistele pentru bărbaţi.

Voluptoasa şatenă este văzută drept una dintre cele mai sexy asistente TV, însă comparativ cu multe dintre ele, Roxana Vancea nu ar poza niciodată în publicaţii destinate bărbaţilor «Mai bine apar goală la televizor decât în reviste»

Roxana are un motiv bine întemeiat pentru care nu vrea să apară în toată splendoarea ei «Nu pozez, că mă bate mama», a mai spus colega de platou a lui Răzvan şi Dani.

S-a pozat în sânii goi la plajă

Roxana Vancea (20 de ani) a făcut tot posibilul să-şi ţină ascuns în sutien bustul generos, însă Click! a intrat ieri în posesia unor fotografii care ne-o prezintă pe asistenta lui Dani în toată splendoarea. Pozele au fost făcute, cu voia ei, în oraşul natal, înainte de a ajunge vedetă tv.

Asistenta matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani" de la Antena 1 nu s-a gândit, în urmă cu mai bine de doi ani, pe când locuia în Târgu Jiu, că va ajunge mare vedetă la Bucureşti, aşa că îşi afişa cu mândrie bustul sănătos pe ştrand.

Iată însă că fotografiile făcute cu acordul său, în timp ce se bronza cu sânii goi, pe o păturică, au ajuns să se întoarcă acum împotriva ei, ca un bumerang.