Regizorul Ioan Cărmăzan sare în apărarea Danei Nicolaescu: «Ea a respectat tot ce a lăsat Sergiu şi tot ce a vrut el»

Marele regizor Ioan Cărmăzan a fost invitat în platoul emisiunii Happy Hour, în calitate de apropiat al regretatului Sergiu Nicolaescu. Acesta a explicat care este relaţia dintre Dana şi Iolanda Nicolaescu şi şi-a expus părerea cu privire la această situaţie.

Cărmăzan a vrut să lămurească toate lucrurile care s-au spus despre Dana Nicolaescu şi a dezvăluit care este relaţia dintre aceasta şi cumnata ei, sora lui Sergiu.

"Dana şi Iolanda nu se întâlnesc pentru că sora lui Sergiu nu se poate mişca şi nu are cum să iasă din casă. Nu au cum să se vadă decât dacă Dana se duce la ea. Eu cred că nişte binevoitori din jurul Iolandei Nicolaescu au aflat că ea nu este inclusă în testament şi au învăţat-o ce şi cum să facă, au sfătuit-o să îl atace în instanţă", a spus acesta.

Regizorul a spus că din punctul lui de vedere Sergiu Nicolaescu nu a uitat-o pe sora lui, atunci când şi-a redactat testamentul, ci doar a ales cea mai bună variantă pentru toată lumea.

Regizorul Ioan Cărmăzan a vorbit la Happy Hour despre viaţa lui Sergiu Nicolaescu (captură: PRO TV)

CLIIMA20130702_0099_1.jpg

Regizorul Ioan Cărmăzan a vorbit la Happy Hour despre viaţa lui Sergiu Nicolaescu (captură: PRO TV)

"În testament, Sergiu nu a uitat-o pe sora lui. El era un om foarte atent la detalii şi, mai ales, la cum funcţionează aceastea în timp. Cred că e vorba despre altceva aici. El a lăsat ce trebuie şi cui trebuie. Dana a respectat tot ce a lăsat Sergiu şi tot ce a vrut el", a declarat acesta.

Prietenul regretatului maestru a ridicat un semn de întrebare cu privire la acţiunea pe care Iolanda Nicolaescu a întreprins-o în instanţă împotriva văduvei lui Sergiu.

"Dacă doamna Iolanda nu are bani să plătească medicamentele şi să îşi ia hrană, aşa cum spune dânsa, mă întreb cine va plăti avocatul şi toate procedurile legale. Când vom afla răspunsul la această întrebare, vom afla şi cine stă în spatele acestei acţiuni a ei", a spus aceasta.