Răzvan Bănică, dezamăgit în amor!

CLIIMA20121015_0051_1.jpg

Nepotul lui Ştefan Bănică Jr. scrie doar melodii de dragoste inspirate din experienţa personală.
Citeste tot despre: 

Deja face senzaţie printre fete, dar asta nu i s-a urcat la cap, ci îşi vede de ale lui... Mai mult, se aude că a suferit din dragoste, şi asta nu o dată, deşi pare greu de crezut! Răzvan Bănică, cel despre care Click! a anunţat, în exclusivitate, că va fi noua achiziţie din actualul sezon al serialului "Pariu cu viaţa" (PRO TV), unde se zvoneşte că-l va înlocui pe Dorian Popa, e un romantic incurabil, dar este şi o fire foarte sensibilă!

Face actorie, dar şi muzică, fiind solistul trupei Stress Control, înfiinţată chiar de el şi, la cei 20 de ani ai lui, se pare că e un tip cu capul pe umeri, bine ancorat în realitate. Asta pentru că, în loc să cutreiere cluburile, cum fac alţi băieţi de vârsta sa, Răzvan preferă să compună sumedenie de piese. Inspirate, culmea, chiar din experienţele personale, încheiate cu eşecuri, de câteva ori... Şi nu doar una, două, ci absolut toate melodiile lui ar fi transpunerea a ceea ce-a trăit până acum.

Apropiaţi de-ai lui ne-au fost povestit că nepotul lui Ştefan Bănică Jr. a suferit câteva dezamăgiri în amor, dezamăgiri cărora nu s-a ferit să le dea glas, ulterior, în compoziţiile sale. Ciudat, am spune, căci tipul are magnet la domnişoare, care îl asaltează cu tot felul de complimente pe contul lui de socializare şi nu numai... Aceleaşi surse au mai dezvăluit că Răzvan este un sentimental şi că le are cu iubirea, cum s-ar zice, cântecele sale fiind grăitoare în acest sens. Aşadar, omul compune numai piese de dragoste. Deja a lansat melodia "Buze", iar acum s-a închis în studio, unde pregăteşte, de zor, o altă piesă cu care să le dea gata pe admiratoarele sale, cu titlu sugestiv: "Cea mai frumoasă".

Zilele acestea, înregistrează melodia "Cea mai frumoasă".

Student la U.N.A.T.C., unde învaţă tainele actoriei, Răzvan mai are un atu cu care poate cuceri definitiv femeile: ca un adevărat sex-simbol în devenire, compune şi poezii! Recent, el a postat pe pagina lui de Facebook o creaţie scrisă, aşa cum anunţă chiar el, la o sesiune de... relaxare.

"De multe ori mă relaxez scriind versuri. Mai jos, câteva gânduri", a postat nepotul celebrului Bănică Jr.

Iată, mai jos, poezia care a strâns un noian de like-uri.

Gând tomnatic
de Răzvan Bănică

Privesc în spaţiu-acesta gol

Şi simt cum toamna-n vânt domol
Vorbeşte, şopteste, tu... n-ai habar,
Păşeşti prin viaţă în zadar...

Observ cum lumea toată ne respiră,
Plămânii negri îi transpiră...
Observ cum noi o luăm în râs
Şi ne-ndreptăm către apus.

Uşor dar apăsat strivim planeta sub bocanc

Ce chin... Uşor dar apăsat
Ce-a fost cândva s-a şi uitat.
Dar oare...Oare ne-a păsat?


Recent, Răzvan a participat la un eveniment monden unde n-a fost scăpat din ochi de către domnişoare.