Prodanca a izbucnit în plâns! A crezut că Reghe o înşală

CLIIMA20120713_0010_1.jpg

Anamaria plânge de remuşcare
Citeste tot despre: 

Aventura americană nu a început deloc bine pentru Anamaria Prodan. S-a certat cu Reghe pentru ca a dat interviuri, deşi hotărâseră să nu mai facă asta, apoi a dormit prin aeroporturi pentru ca mai apoi să fie sigură că e înşelată.

Toată nebunia a pornit de la un cercel găsit de Anamaria în timp ce făcea curat în maşină. Descoperirea a pus-o atât de tare pe gânduri încât aproape că nu avea glas atunci când îi povestea surorii sale, Anca, toată povestea.

Exact în timp ce îşi exprima dezamăgirea, în peisaj apare Ionela Prodan, care vede cercelul în mâna fiicei sale. "De unde e ăsta la voi? E al meu, îl caut de nu ştiu cât timp", spune cântăreaţa de muzică populară.

Dintr-o dată, totul era foarte clar pentru Anamaria, care îi explică mamei sale că a crezut că e înşelată, iar reacţia Ionelei este absolut fabuloasă. "Eşti proastă rău. Dacă s-ar pune în balanţă, tu într-o parte şi Laurenţiu în alta, într-un moment din ăla când mă superi tu rău, eu spun că el e copilul meu. În viaţa ta să nu te gândeşti, nu are loc în viaţa ta."

Copleşită de remuşcări, Anamaria începe să plângă şi decide să plece de urgenţă spre casă, pentru a fi cu soţul ei, în timp ce restul familiei rămâne în America.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1