«Prinţul» Cristea a fugit în Israel

CLIIMA20140117_0114_1.jpg

Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea au avut o relaţie cu năbădăi, pe care au reluat-o la începutul lui 2014, deşi roşcata era femeie măritată

Adrian Cristea a plecat! Nu din viaţa Biancăi Drăguşanu, cea care şi-a sacrificat căsnicia cu Victor Slav pentru el, ci din ţară! „Prinţul", de profesie fotbalist, şi-a găsit o echipă la care speră să şi joace.

Maccabi Petah Tikva i-a oferit un contract pe jumătate de an şi un salariu de 15.000 de euro lunar.

Printre escapadele cu Bianca la Paris, fuga de paparazzi sau de reporterii care-l „vânează", Adrian Cristea a găsit timp să se ocupe şi de carieră. Multe nu a făcut, însă speră că va face. Anamaria Prodan, cea care-l impresariază, i-a căutat „Prinţului" un club - de fotbal, deşi poate „cârcotaşii se gândeau la un local - care să-i ofere un contract beton! Şi a găsit in Israel.

Adrian Cristea, alături de impresara Anamaria Prodan, la discuţii despre semnarea contractului în Israel

Maccabi Petah Tikva îi dă fostului mijlocaş al Stelei 15.000 de euro lunar pentru următoarele şase luni. Cum era de aşteptat, Cristea a acceptat imediat.

Dincolo de faptul că la echipa din Ghencea nu mai juca, iar în urmă cu două săptămâni campionii l-au pus pe liber, fotbalistul avea nevoie de acest colac de salvare. Şi din punct de vedere sportiv, şi financiar, şi personal.

Concret, acesta a dorit să plece din România, să fie cât mai departe de scandalul în care este implicat şi care i se datorează în mare măsură.

Apoi, şi-a dorit linişte pe plan personal. Şi pentru a se putea ocupa de carieră, dar şi pentru a-şi trăi fără zeci de paparazzi după el povestea de dragoste cu Bianca Drăguşanu. În plus, potrivit apropiaţilor, Cristea şi roşcata - într-un viitor apropiat fostă Slav, pentru că divorţul ei de Victor este iminent -  şi-au făcut planuri de nuntă, iar pentru asta le trebuie bani.

Cum la Steaua nu a câştigat mai nimic în ultimul timp, nu şi-a încasat nici prima pentru cucerirea titlului - motiv pentru care i-a şi acţionat în instanţă pe campioni - un transfer bănos îi poate asigura un buget decent pentru nunta cu Bianca.

Adrian Cristea i-a distrus cănicia Biancăi cu Victor Slav. Cei doi foşti iubiţi au ptrecut câteva zile romantice la Paris, escapadă din cauza căreia Slav a luat foc. După ce iniţial roşcata a negat că a fost cu Cristea în Franţa, într-un final a recunoscut, deşi a susţinut că-i pare rău.

A «înscris» la femei mai mult decât pe teren

Cu Denisa Nechifor, Cristea are o fetiţă de 5 ani

S-a iubit şi cu Raluca Macovei

Silvia Pop a fost şi ea în „viaţa” fotbalistuluiLumea fotbalului vorbeşte despre Cristea ca despre un talent enorm, însă nevalorificat. Totuşi, „Prinţul" şi-a etalat calităţile în „duelurile" cu sexul slab! Aşa se face că Adi a avut cureriri peste cuceriri. Într-o perioadă jongla cu trei iubite: Denisa Nechifor, femeia cu care are şi o fetiţă, Silvia Pop şi Raluca Macovei.

Prin patul mijlocaşului în vârstă de 30 de ani au mai trecut  Diana, fosta iubită a lui Connect-R, Carolina, care a fost cuplată şi cu Liviu Vârciu, manechinul Andreea Cocoranu, Tania Budi şi, cel mai recent caz, Mariana Roşca, poreclită „blonda lui Iri", după o aventură cu Irinel Columbeanu.

A schimbat şase echipe în carieră

Adrian Cristea încearcă să-şi relanseze cariera de fotbalistCristea a pierdut, mai mult ca sigur, numărul cuceririlor, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre numărul echipelor la care a activat. „Prinţul" şi-a făcut debutul la Politehnica Iaşi, au urmat şase ani petrecuţi la Dinamo, apoi episoadele Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, transferul în Belgia la Standard Liege şi scurta perioadă de la Steaua. Adi Cristea a făcut parte şi din loturile naţionale de tineret şi de seniori.

Citeşte şi:

Mărturisire incredibilă: Bianca Drăguşanu a avortat copilul lui Adrian Cristea? Ce a spus fotbalistul

Cum a reacţionat Victor când a văzut dovada că Bianca şi Cristea au vorbit înainte de nuntă

Adrian Cristea despre aventura la Paris cu Bianca: «Nu e momentul acum»

Bianca are o aliată neaşteptată din lumea teatrului! E un nume care a făcut istorie

Cum a reacţionat Adrian Cristea când a auzit de Mariana Roşca

Bianca minte? «Adrian Cristea nu a cerut-o în căsătorie la Paris!»