Prigoană le dă afară pe toate prietenele lui Bahmuţeanu

CLIIMA20121220_0128_1.jpg

Emisiunea pe care o prezintă Roxana Vaşniuc va fi scoasă din grilă

Cea mai populară ­vedetă de la Etno TV, Roxana Vaşniuc (28 de ani), are zilele numărate la postul de televiziune care a consa­crat-o. Surse din interiorul postului tv condus de Silviu Prigoană spun că Roxana va fi ­concediată din ianuarie. Motivul ar fi apropierea acesteia de Adriana Bahmuţeanu, care se află în război cu soţul ei.

Roxana a venit la Etno TV în urmă cu trei ani, când Adriana Bahmuţeanu a fost numită de soţul ei în funcţia de director. În perioada în care a lucrat aici, a prezentat emisiunile cu cea mai mare audienţă, în utima vreme fiind gazda show-ului „Seară bună, dragi români!".

CLIIMA20121220_0131_1.jpg

Roxana Vaşniuc

„Eu am adus-o de la Kanal D, unde prezenta rubrica meteo. Am auzit şi eu că Prigoană vrea s-o dea afară şi mă surprinde. Ştiu că o aprecia, când ne uitam seara la emisiunea ei, spunea că e frumuşică şi prezintă bine. Mă întreb de ce vrea acum s-o dea afară, doar pentru că am adus-o eu?", s-a arătat mirată Adriana Bahmuţeanu.

Roxana Vaşniuc nu a fost anunţată încă oficial că va rămâne fără job, dar a primit deja semnale că situaţia ei nu este deloc roz. I s-a spus că emisiunea pe care o prezintă va fi scoasă din grila de programe de la anul, fără să primească alte explicaţii. Pe de altă parte, deşi se pregătesc emisiuni noi, ea nu a fost chemată să dea probe, iar asta a alimentat zvonurile că va rămâne şomeră.

„Este un copil tare bun şi cuminte, îşi făcea foarte bine treaba. Chiar îmi pare rău pentru ea", ne-a mai spus Adriana Bahmuţeanu, cea care practic a descoperit-o pe Roxana şi a ajutat-o să ajungă vedetă.

„La Etno TV toată lumea vorbeşte că Roxana va fi dată afară. Celelalte vedete ale postului deja au filmat emisiuni pilot pentru sezonul din 2013, doar ea n-a fost băgată în seamă", ne-a spus unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai Roxanei.

Contactată de Click!, Roxana a confirmat că nu mai e în graţiile lui Prigoană: „Nu m-a anunţat nimeni oficial, dar mi s-a scos pur şi simplu emisiunea din grilă. Bănuiesc că mi se trage din cauza prieteniei mele cu Adriana".

Click! Spune

Roxana Vaşniuc are 28 de ani, a prezentat Meteo la Kanal D, iar de trei ani este una dintre cele mai apreciate vedete de la Etno TV

Afaceristul a început «curăţenia» cu soţia lui

CLIIMA20121220_0129_1.jpg

Adriana Bahmuţeanu


În vară, după o ceartă cu soţul ei, Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) a părăsit domiciliul conjugal împreună cu cei doi copii, Eduard (2 ani) şi Maximus (5 ani). La acea vreme, ea era angajată ca director la Etno TV, post patronat de Honorius Prigoană, dar unde deciziile sunt luate de tatăl lui, Silviu Prigoană (49 de ani). La doar o săptămână după ce a plecat de acasă, Adriana s-a trezit că a rămas fără loc de muncă.

Soţul ei, care în urmă cu trei ani i-a propus să fie director la Etno TV, i-a reziliat contractual. Vedeta tv a considerat că prin această măsură afaceristul a vrut să se răzbune pe ea. Odată cu Adriana, Prigoană a dat-o afară şi pe Anca, sora mai mică a acesteia, care era producătorul unei emisiuni de succes de la Etno TV.

Văru Săndel, director pentru doar două luni

CLIIMA20121220_0130_1.jpg

Afaceristul a început «curăţenia» cu soţia lui

După ce şi-a concediat propria soţie, Silviu Prigoană i-a găsit rapid înlocuitor. Pentru că-l aprecia pe Văru' Săndel, milionarul s-a gândit că acesta ar fi potrivit pentru postul de director, rămas vacant.

Cei doi au bătut palma şi toată lumea părea fericită: actorul pentru că a avansat pe scara ierarhică, iar Prigoană pentru alegerea bună pe care a făcut-o. La doar două luni după ce l-a învestit în funcţie, Prigoană l-a retrogradat, însă, pe Văru' Săndel, care a revenit la simplul statut de prezentator tv. În locul acestuia, afaceristul a numit-o pe Corina, iubita fiului său cel mare, Honorius.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1