Pepe vrea un miliard de la Oana

CLIIMA20110328_0111_1.jpg

Oana Zăvoranu spune că vrea şi ea să-l dea în judecată pe Pepe
Citeste tot despre: 

Războiul dintre Pepe şi Oana abia acum începe. Ieri, cântăreţul şi-a atacat soţia pe două fronturi: la Judecătoria Sectorului 1 a depus, prin avocat, plângere penală prin care o acuză pe Oana de calomnie, iar la Secţia 10 Poliţie a mers personal şi i-a reclamat atât pe Oana, cât şi pe cei care au ajutat-o să strângă lucrurile din casa în care cei doi au locuit împreună, de furt.

Încă de la prima oră, apărătorul lui Ionuţ Pascu a mers la Judecătoria Sectorului 1, unde a depus o plângere împotriva Oanei Zăvoranu.

Pepe a cerut daune de un miliard (circa 25.000 de euro) pentru că, spune el, soţia lui i-a adus grave prejudicii imaginii sale atunci când l-a făcut ţigan şi homosexual. Instanţa a stabilit termen la jumătatea lunii noiembrie, însă cântăreţul a spus că va face tot posibilul să reducă perioada cât de mult poate. Dacă va câştiga acest proces, el va dona banii, conform PRO TV, Spitalului Budimex.

În jurul orei 15.00, Pepe a mers la Secţia 10 Poliţie şi a depus cea de-a doua plângere în care îşi acuză soţia, cu care a convieţuit şapte ani, că i-a furat o parte din lucruri atunci când s-a mutat. Întrebat de jurnalişti dacă îşi doreşte ca Oana să ajungă la puşcărie în cazul în care se va dovedi că se face vinovată de furt, cântăreţul a spus că nu, dar lasă la aprecierea Poliţiei să ia măsurile necesare.

"Am depus plângere aşa cum am spus, împotriva Oanei, dar şi a celor care au intrat în casa şi în sediul firmei mele. Eu nu zic că ea a furat lucrurile, dar dacă se dovedeşte, va trebui să plătească", a declarat Pepe când a ieşit din secţia de poliţie.

Oana Zăvoranu nu a rămas indiferentă la toate demersurile pe care le face încă soţul ei, Ionuţ Pascu, aşa că a trecut şi ea la atac: "M-a dat în judecată şi cere bani, daune morale? Să fie sănătos! Îl dau şi eu, că şi Pepe m-a făcut în toate felurile pe la televizor. În plus, o să vorbesc cu avocaţii, căci vreau să divorţez de el cât mai repede, nu mai aştept data de 5 octombrie, când a fost stabilită prima înfăţişare. Vreau să termin urgent mascarada asta! Nu avem copii şi nici bunuri de împărţit, aşa că putem scăpa unul de celălalt din prima, la primărie sau notar, aşa cum se face acum", ne-a declarat ieri Oana Zăvoranu.

După ce a plecat de la poliţie, Pepe s-a dus direct acasă. Îl aşteptau oamenii legii ca să înceapă ancheta

CLIIMA20110328_0112_1.jpg

După ce a plecat de la poliţie, Pepe s-a dus direct acasă. Îl aşteptau oamenii legii ca să înceapă ancheta

Declaraţiile Oanei care l-au supărat

* "Un infractor, un ordinar şi un hoţ. S-a pozat ca ţăranul în faţa magazinelor din care nici măcar nu are bani să-şi cumpere."
* "Băi, latino-pulover, tu ai bani? Cum să mă dai pe mine afară din casă, că sunt şi eu proprietară acolo?"
* "Eu am auzit că e homosexual. Îi plăceau aşternuturile roz, are o singură cravată, tot roz, şi petrece mult prea mult timp cu un prieten de-al lui"
* "Pepe este o prostituată ieftină rău. S-a dus la televizor să vorbească despre divorţ, dar săracul de el s-a vândut pe bani puţini"

Se ceartă din februarie ca la uşa cortului

11 februarie - Pepe a plecat din domiciliul conjugal.

6 martie - Costin Mărculescu, cel mai bun prieten al lor, a confirmat pentru Click! că Oana şi Pepe divorţează.

7 martie - Oana a recunoscut ruptura, însă a spus că certurile cu mama ei au îndepărtat-o de Pepe.

10 martie - Zăvo a băgat actele de divorţ. Primul termen este pe 5 octombrie.

11 martie - au început bălăcărelile. Oana a spus că îi displăcea sexul cu Pepe, iar solistul se felicita că n-a dus-o la altar.

21 martie - Oana ţine o conferinţă de presă, în care îl face praf pe Pepe şi îl acuză că a plecat de acasă, pe furiş, cu toate actele.

22 martie - Pepe contraatacă şi declară la tv că a prins-o pe Zăvo cu Tuddy în maşină, afirmând pe şleau că în ultimul timp a fost un soţ înşelat.

CLIIMA20110328_0113_1.jpg

Se ceartă din februarie ca la uşa cortului

23 martie - Oana goleşte casa de pe Călăraşi 44 şi încarcă în dubă până şi hârtia igienică, mâncarea şi pasta de dinţi. Vedeta se mută la un hotel din Capitală.

25 martie - Pepe a prezentat la tv mesaje de la Oana, prin care aceasta îl ruga să se întoarcă acasă.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1