Pamela de România: «Îmi place să mi se ejaculeze pe sâni» VIDEO

Simona Traşcă, supranumită Pamela de România, a fost invitată alături de colega ei de la trupa Ecstasy, Alina Erimia, în cadrul emisiunii "Click pe VIP!" unde a vorbit despre proiectele muzicale, despre trecutul ei tumultuos, despre bărbaţi dar şi despre preferinţele ei sexuale.

Pamela de România: «N-am avut o copilărie fericită. Am fost bătută»

Pamela de România: "Lui Vârciu îi tremură chiloţii în c.. să aibă o conversaţie cu mine"

Pamela de România către Ioana Popescu: "Pe tine nu te ajută nimic decât să simţi gustul unei sperme"

Pamela a fost destul de dezinhibată şi a prezentată câteva poziţii sexuale care-i fac plăcere. "Îmi place să stau deasupra să controlez eu dar îmi place şi doggy-style" a spus Simona Traşcă.

Ea a mai recunoscut însă că nu reuşeşte să aibă orgasm prin sex normal şi că este satisfăcută pe deplin doar cu ajutorul sexului oral. Simona a spus că este de părere că acest lucru i se întâmplă pentru că fostul ei soţ ar fi tratat-o foarte rău din punct de vedere sexual.

Cu toate acestea, focoasa blondă mai declarat că nu se dă în lături de la a oferi o partidă bună de sex oral şi că îi place ca bărbatul să ejaculeze pe sânii ei sau pe abdomen.

Vezi prima parte a emisiunii Click! pe Vip

Partea a II-a a emisiunii Click! pe VIP"Îmi place să fac sex oral. Nu înghit niciodată, nu mi s-a ejaculat pe faţă, dar îmi place să mi se ejaculeze pe abdomen sau pe sâni"
a spus Simona.

Ea a mai povestit şi despre momentul în care a făcut sex cu cea mai bună prietenă a ei.

"O prietenă m-a satisfăcut cu limba când eram un pic pişcată. M-am simţit foarte bine, dar nu am am avut orgasm. La mine e foarte greu să mă satisfacă cineva, chiar şi oral" a conchis vedeta.


Citeşte şi:

EXCLUSIV! Vârciu: «Să-ţi ţii gura că-ţi arăt eu ţie!»

Pamela de România: «Mă potriveam cu Vârciu la pat!» VIDEO

Pamela de România, speriată de Vârciu? «Am vrut să îmi tai venele» FOTO

EXCLUSIV! Pamela de România: «Italianului i s-a blegit când m-a văzut goală!» VIDEO