O sportivă de performanţă a atras toate privirile la Premiile VIP! Vezi cât de sexy a fost - FOTO

Citeste tot despre: 

În 2004 a câştigat aurul olimpic la Olimpiada de la Atena iar în vară a bifat cea de a patra participare la ediţiile Jocurilor Olimpice. Este vorba despre cea mai buna înotătoare a Romaniei, Camelia Potec, care nu este doar foarte talentată ci şi deosebit de frumoasă.

Acest lucru l-a dovedit încă o dată luni seara când şi-a făcut apariţia la evenimentul monden al lunii august, Premiile Vip, gazduit de cel mai nou hotel de lux din Bucuresti, Marshal Garden. Cami a venit imbracata intr-o rochie neagra midi, marca Karen Millen, la care a asortat o pereche de pantofi negri, decupagti si cu toc. Rolul ei la acest eveniment a fost sa ii inmaneze campionului olimpic la tir, Alin Moldoveanu, distinctia de "Omul lunii", premiu acordat de echipa revistei VIP.

Alin Moldoveanu sau Ion Antonescu, patronul hotelului Marshal, sunt doar doi dintre barbatii prezenti la eveniment si care au admirat frumusetea Cameliei Potec, campioana olimpica, europeana si multipla medaliata mondiala. "Am fost incantata sa fiu desemnata cea care sa ii inmaneze lui Alin Moldoveanu premiul, pentru ca stiu cat de mult a muncit ca sa ajunga unde este azi. Il felicit si ii urez sa castige cat mai multe medalii. Este extraordinar ce a facut pentru sportul romanesc", a aratat Camelia Potec.