«Nu pot să cred că spui aşa ceva la televizor» Ce s-a întâmplat în emisiunea Simonei Gherghe

CLIIMA20140604_0088_1.jpg

Simona Gherghe

Serghei Mizil, Andreea Tonciu şi Raluca Dumitru au mers la ţară, la provocarea echipei "Acces Direct".

După ce au fost puţi să facă mâncare şi curat în curte, cei trei au povestit peripeţiile prin care au trecut în satul de lângă Alexandria şi, inevitabil, au ajuns să vorbească despre mâncare. Serghei Mizil a recunoscut atunci că nu îi place mănăliga, dar nici felurile complicate de mâncare.

"La restaurant mananc pui de la rotisor si crenvusţi", a spus el, spre mirarea Simonei Gherghe.


"Nu pot să cred că spui asta la televizor", a fost replica prezentatoarei tv.

"Aşa manâc eu, nu mănânc sofisticat. Chiftelele îmi plac, sarmanalele îmi plac, îmi plac mâncărurile normale. Plus că am boală pe restaurantele italienşti, scriu în italiană pe meniu. Păi eu cand merg in Italia, nu scrie în română, ardea-i focul", a adăugat, nervos, Serghei. 

Simona s-a grăbit însă să liniştească apele: "E normal sa aiba meniu in italiana, si la Roma, la restaurantul romanesc, scrie in romana".

Spumos ca întotdeauna, Serghei Mizil a continuat să se ia de italieni, motiv pentru care Simona l-a atenţionat că nu poate vorbi aşa la televizor.

"Serghei Mizil, mi-e frica, hai sa dam urmatorul material, ca pleaca oamenii...", a spus blonda, într-o încercare de a schimba subiectul. Eventual, invitatul s-a calmat, iar realizatoarea a introdus materialul următor.

De altfel, nu a fost prima dată când Mizil i-a dat emoţii Simonei în ediţia de miercuri a emisiunii.

Când a mărturisit că nu ştia că vacile pot fi şi nerge, Serghei a menţionat numele unui produs: "Credeam că sunt numai cu pete. Ca văcuţa de la Milka".

"Stii cum scot eu rochita? O iau acasa cu banii aia", a spus Simona, referindu-se la faptul că amenda pe care putea-o primi e mare şi costă cât rochia de pe ea.