Mircea N. Stoian spune tot despre Bianca! Vei rămâne mască

CLIIMA20120729_0080_1.jpg

Din septembrie, Dan va face «Un (alt) show păcătos»

Mircea N. Stoian a vorbit într-un recent interviu despre relaţia pe care o are cu Bianca Drăguşanu, la scurt timp după ce a făcut o serie de declaraţii destul de agresive la adresa ei.

Astfel, Stoian susţine că a fost confidentul Biancăi şi că i-a dat sfaturi exact ca un tată atunci când ea a avut nevoie.

"Între Bianca şi mine a existat o relaţie ca între tată şi fiică. Eu am aproape aceeaşi vârstă cu tatăl său. Eu nu sunt Irinel Columbeanu, să iau fetiţe de la grădiniţă, să le cresc, şi apoi să mi le fac neveste. Între mine şi Bianca a fost o relaţie afectivă. Ea a plâns pe umărul meu, mi-a spus nişte lucruri la un moment dat. Nu am să le fac publice pentru că sunt prea dureroase. Recunosc că am pupat-o pe frunte! Unii încearcă să acrediteze că am avut un anumit tip de relaţie cu ea, dar sunt nişte idioţi. Nu a fost vorba că aş fi vrut s-o sărut pe gură", a dezvăluit Mircea, potrivit www.ziarulring.ro.

Mai mult decât atât, el a explicat care sunt cu adevărat problemele care au dus la tensiunile cu Bianca.

"Eu nu am nimic personal cu Bianca. Eu am ceva cu imaginea pe care ea se străduieşte să o promoveze: de femeie perfectă, de păpuşă Barbie. Ea încearcă să inducă publicului faptul că este o învingătoare, promovând reprezentarea că poate ajunge în vârf pe căi ocolite. Bianca Drăguşanu nu are studii, nu are performanţă în niciun domeniu. Încearcă să se erijeze în femeie de succes. Asta mă deranjează pe mine. Ar trebui să înţeleagă că este o vedetă conjuncturală, o starletă efemeră. Ea va dispărea aşa cum au făcut-o şi altele, de exemplu, Simona Sensual. O femeie care este de 10 ori peste Binaca este Oana Zăvoranu şi nu mai apare de luni bune în media. De ce, pentru că este inteligentă şi-şi manageriază bine apariţiile!?", a mai adăugat Mircea N. Stoian.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1