Mircea Badea îi răspunde lui Oreste: «O să te strivesc ca pe un gândac »

CLIIMA20140428_0025_1.jpg

Mircea Badea Foto Facebook
Citeste tot despre: 

Realizatorul tv a făcut unele declarații pe contul său de Facebook, referitoare la ultimul interviu dat de Oreste spre sfârșitul săptămânii trecute pentru ziarulring.ro.

După cum declara Oreste în ultimul interviu oferit, în care își anunța retragerea din televiziune, când vine vorba de fostul lui coleg, partener de afaceri şi prieten Mircea Badea, povestea devine mult mai nuanţată. Întrebat fiind dacă va merge la botezul copilului lui Mircea Badea, Oreste a dat un răspuns surprinzător.

"Dacă mă invită omul, cu mare plăcere. Dar mi-e greu să cred... Eu, unul, nu-i port ranchiună absolut deloc"
, spune Oreste, nebăgând mâna în foc însă că şi reciproca e valabilă.

CLIIMA20140125_0080_1.jpg

Oreste (fotografii: Roberto Sălceanu)


"Nu ştiu dacă el îmi poartă ranchiună, e dreptul lui să facă ce vrea. Eu mă pot doar disocia de prieteni când văd că o iau pe altă cărare decât aceea pe care vreau să merg eu, dar asta nu încurcă relaţia afectivă dintre noi. Din păcate însă, noi nu prea mai avem nimic în comun", a mai spus Oreste, citat de "Ring".

Mircea Badea a ținut să facă unele precizări referitoare la cele declarate de fostul coleg de platou: "Acum am vazut ca ultima jigodie declara intr-un interviu ca nu-mi poarta ranchiuna pentru ca m-a insultat, calommniat, injurat pe mine, pe camarazii mei si, desigur, si pe familia mea. Tupeu de basist abject..."

"Coae, concentreaza-te: sa te fereasca Zamolxe impreuna cu Iustin Parvu, Doru Bem si Costi Ionita, alaturi de top zece retete pentru combaterea mahmurelii, sa ajungi sa depinzi vreodata de mine. O sa te strivesc ca pe un gandac de cacanarie", a scris Mircea Badea pe contul său de Facebook.