Mioara Roman, din nou în proces cu statul! De ce a fost dată în judecată

CLIIMA20130813_0121_1.jpg

Mama Oanei, Mioara, își face griji pentru fiica ei
Citeste tot despre: 

Miioara Roman, chiriaşă într-o vilă RA-APPS din Primăverii, a ajuns la un nou litigiu cu statul şi acum riscă să rămână fără gaze. RA-APPS a cerut, pe 25 martie, la Judecătoria Sectorului 1, anularea contractului de furnizare a gazelor încheiat între fosta soţie a premierului Petre Roman şi GDF Suez.

Mioara susţine însă că e o nouă încercare de a o determina să părăsească vila.

"Cei la RA-APPS ne-au dat în judecată pe mine şi pe directorul de la GDF Suez, un francez, că de ce îmi furnizează gaze când eu n-am contract. Dar eu am contract şi plătesc gazele. Este o prostie, numai ca să-mi facă multe procese!", a declarat Mioara Roman pentru ziarulring.ro.

Nu e prima dată când păţeşte aşa ceva. Din cauza datoriilor la ENEL, Mioara Roman riscă să rămână fără lumină. Ea a explicat că nu a avut cum să plătească factura pentru că RA-APPS a mărit preţul energiei de zece ori.

"RA-APPS mi-a făcut-o şi cu energia electrică, nu doar cu gazele... Aşa li s-a întâmplat tuturor chiriaşilor pe care statul vrea să-i dea afară din casă. Anul trecut, au pus branşament trifazic, ca pentru ateliere de sudură, şi am preţul curentului de 10 ori mai mare. Or, eu n-am decât cinci becuri şi două frigidere. Întâi, ENEL mi-a eşalonat factura, că n-am de unde să o plătesc, şi le voi face o hârtie oficială în care să le explic că e ilegală schimbarea branşamentului fără să semnez nimic... Timp de 23 de ani am plătit într-un fel şi, brusc, de anul trecut, mi-a venit altfel factura", a mai adăugat Mioara.

Pe de altă parte, Mioara Roman susţine că ar pleca din vila de 160 mp din Primăverii dacă ar putea să-şi cumpere altă locuinţă: "Cei de la RA-APPS nu mă cred că sunt săracă, la propriu... Am avut două case şi nu mai am nimic şi se va distruge şi vila de la Sinaia... Dacă vindeam vila şi luam bani, plecam de aici fericită. Dar lăcomia şi primitivismul îi fac anormali. Mă sâcâie în toate felurile, vor căuta orice mijloc să mă dea afară de aici, încalcă toate drepturile omului. E îngrozitor că nu se poartă civilizat! Vor terenul, nu casa, aici metrul pătrat ajunge la 2.000 de euro... Şi au mai rămas 800 mp. Dacă mi-ar ridica sechestrul de pe vila de la Sinaia, aş putea să o vând şi să-mi cumpăr o altă casă".

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1