Minodora: «Îmi place să-mi tot schimb ceva prin casă»

Citeste tot despre: 

A fost dragoste la prima vedere pentru Minodora, în urmă cu trei ani, când a intrat în vila de lângă Bucureşti, din apropierea comunei Popeşti-Leordeni. Astfel că a cumpărat-o, a amenajat-o într-un stil modern, iar acum o consideră cea mai primitoare casă cu putinţă.

„Mi-a plăcut din prima pentru că am considerat-o aşa, de familie. Am multă linişte aici, spaţiu, aer curat, vecini tineri şi cumsecade. În plus, fac doar o jumătate de oră până în oraş", spune cântăreaţa.

De amenajarea interioară s-a ocupat personal pentru că o pasionează domeniul.

Chiar recunoaşte că s-ar putea ocupa oricând de amenajări interioare dacă vreodată ar renunţa la muzică. Jos are un living unit cu bucătăria şi cu locul de luat masa, o cămară şi o baie de serviciu, iar sus dormitoarele şi biroul.

„Mai am 32 mp deasupra garajului unde vreau să amenajez un studio. Acum, acolo e podul. Casa mea e primitoare, caldă, parcă n-ai mai pleca de aici. Mobila e neschimbată de la prima amenajare, însă îmi place să tot schimb decoraţiunile. Schimb în permanenţă. Seara, nu-mi lipsesc lumânărelele", mai spune Minodora.

Nu s-ar muta de acolo pentru nimic în lume. „Soţul meu, Liviu, ar vrea ceva mai mare, el are tot felul de idei futuriste. Însă mie îmi e suficientă".

Citeşte şi:

Minodora: «M-am îngrăşat 15 kilograme de la anticoncepţionale»

Minodora: «El e micul meu prinţ»

Minodora: «Fiul meu cântă la orgă de la 7 luni»

«Colecţionează» parfumuri, tablouri, genţi sau bijuterii

Dacă îi place ceva, Minodora nu se poate abţine şi cumpără. Aşa se întâmplă cu genţile, bijuteriile, pantofii sau parfumurile pe care le are în număr impresionant, în casă.

Nici tablourile nu lipsesc - cu ea, cu Liviu şi mai ales cu fiul lor de un an şi patru luni, Marco Adrian. În biroul-studio, pe un perete, a pus zeci de fotografii cu prietenii dragi, din spectacole sau turnee.