Mihai Mitoşeru îşi topeşte burta cu laser

CLIIMA20120508_0089_1.jpg

Mitoşeru şi-a făcut toate investigaţiile necesare pentru liposucţia de săptămâna viitoare
Citeste tot despre: 

Vine vara şi vrea să fie macho pe plajă. În plus, s-a împăcat cu Noemi şi trebuie să fie din nou în formă. Aşa că Mihai Mitoşeru n-a stat mult pe gânduri, şi-a luat inima în dinţi şi a mers luni la prânz la clinica „Arcalife", ca să discute despre o liposucţie abdominală.

Şi-a făcut şi analizele, aşa cum se cere înainte de orice operaţie. Dacă rezultatele vor fi în ordine, Mito va fi programat de medici pentru intervenţia chirurgicală la începutul săptămânii viitoare.

La controlul medical Mihai n-a fost singur, ci cu iubita sa, Noemi. "Un prieten care este sportiv în America mi-a spus că toate vedetele de acolo au scăpat de grăsime cu această liposelecţie Vaser cu ultrasunete. Cu tot regimul pe care-l ţin, nu pot să dau jos toată burta", a declarat Mitoşeru, pentru Click!

Operaţia costă 155 de milioane de lei vechi, nu presupune anestezie totală şi nici tăietura bisturiului. Pacientul poate pleca acasă a doua zi după intervenţie. Până în prezent, Mitoşeru si-a mai făcut o operaţie estetică, de îndepărtare a cearcănelor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1