Mihai Constantinescu : «Medicii s-au chinuit să mă ţină în viaţă!»

Citeste tot despre: 

Solistul Mihai Constantinescu a văzut, joi, moartea cu ochii, din cauza complicaţiilor su­­ferite în urma unor afecţiuni digestive.

Cântăreţul a fost internat miercuri la Spitalul de Urgenţă Floreasca, cu diagnosticul enterocolită.

"Am chemat salvarea, pentru că mă simţeam foarte rău. Aveam stări de vomă şi eram balonat", ne-a declarat Constantinescu.

Însă, după numai o zi de spitalizare, starea de sănătate a artistului s-a înrăutăţit şi mai mult: "La analize mi-a ieşit potasiul foarte prost, mult sub limită. Inima nu poate funcţiona fără potasiu, aşa că am făcut stop cardiac, medicii chinuindu-se să mă ţină în viaţă, am fost resuscitat, şi am stat o zi la reanimare", ne-a mai spus, de pe patul de spital, cântăreţul.

   Citeşte şi:
        Mihai Constantinescu a făcut play-back să nu-şi obosească inima operată
        Mihai Constantinescu, sărbătorit la Sala Palatului

Acum, el se află în afara oricărui pericol, ba chiar are un ton optimist: "Inima şi-a revenit şi nu mai am nici probleme cu stomacul. Abia aştept să mă întorc acasă luni, când medicii mi-au promis că mă vor externa".

Mihai Constantinescu a mai avut probleme cu inima, el fiind operat pe cord deschis în toamna anului trecut, la Târgu Mureş.

Păzit şi de soţie (foto stânga) şi de iubită (foto dreapta)

Cântăreţul este vegheat pe rând, la spital, atât de soţie, Mihaela Constantinescu, care a venit special din Italia, cât şi de iubita lui „oficială", Simona Secrier.

„Nu vreau să comentez nimic", ne-a spus, ieri, Simona.