Marius Dragomir o acuză pe fosta soţie: «M-a ameninţat că iubitul ei îmi va face probleme»

Luni după-amiază, în emisiunea lui Cătălin Măruţă, foştii soţi Nadia Mansour şi Marius Dragomir s-au confruntat în direct. Artistul i-a adus acuzaţii grave fostei sale soţii, despre care spune că i-a îndepărtat copiii.

Marius i-a dat replica Nadiei, care l-a atacat foarte dur şi a explicat cum stau lucrurile în relaţia dintre el, fosta soţie şi copiii lui.

"Am încercat să am o relaţie bună cu ea, pentru copiii mei. Eu ca tată de duminică, iar ea ca mamă permanentă, însă nu s-a putut. Mă duceam la ea la uşă, să îmi văd copiii şi să stăteam acolo", a spus acesta.

Artistul a dezvăluit că de câte ori a vrut să-şi viziteze copiii, a fost ţinut la distanţă de ei de către Nadia, fosta soţie. În plus, acesta a povestit că atunci când a reuşit să-şi vadă copiii, aceştia s-au purtat foarte rece cu el.

Marius Dragomir şi fosta lui soţie s-au confruntat în direct (captură: PRO TV)

CLIIMA20130708_0115_1.jpg

Marius Dragomir şi fosta lui soţie s-au confruntat în direct (captură: PRO TV)

"De câte ori am vrut să văd copiii sau să fac ceva pentru ei, ea intervenea şi nu mă lăsa să duc lucrurile la capăt. O dată, am vrut să cânt la o serbare a lor, iar ea a spus la şcoală că dacă voi cânta eu, ea nu-şi mai lasă copiii la serbare. Ei aveau o viaţă a lor, în care eu nu am avut ce să caut. Nu puteam intra cu bocancii în viaţa lor şi de câte ori mă vedeam cu ei, stăteau ca nişte statui şi nu ziceau nimic", a declarat acesta.

Marius Dragomir a acuzat-o pe fosta soţie că l-a ameninţat de mai multe ori, pentru ca el să semneze pentru înfierea copiilor lui de către iubitul Nadiei.

"M-a ameninţat că dacă nu îi dau semnătura să le facă paşaport copiilor şi să îi înfieze Jimmy, iubitul ei, îmi va face probleme în muzică şi carieră. Mi-a spus că ea cunoaşte foarte multă lume influentă, că iubitul ei are mulţi bani şi va avea ea grijă", a spus acesta.


ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1