«Mama telenovelelor» îi salvează de la şomaj! Ruxandra Ion lucrează la un proiect nou

CLIIMA20140421_0030_1.jpg

Ruxandra Ion lucrează la un proiect nou. SURSĂ FOTO: academytv.ro
Citeste tot despre: 

După ce a plecat de la MediaPRO, Ruxandra Ion (57 de ani) și-a deschis o școală pentru talente în ale televiziunii și a declarat că vrea să lucreze pe cont propriu. Acum pune bazele unei noi telenovele și a început castingurile pentru actorii din rolurile secundare. La probe au fost Andreea Ibacka, respectiv soţii Papadopol, Ioana și Alexandru.

Ruxandra Ion, cel mai cunoscut şi apreciat producător de telenovele din România și-a deschis "TV & Film Academy by Ruxandra Ion", după 19 ani petrecuţi în trustul MediaPRO. Vinerea trecută a origanizat un casting pentru un nou proiect pe care îl va produce prin Act Smart House, iar cei mai buni cursanţi de la școala "mamei telenovelelor" vor face parte din el. La castingul care s-a desfășurat la sediul "TV & Film Academy by Ruxandra Ion" au venit peste 300 de actori, de diferite vârste.

CLIIMA20140421_0024_1.jpg

Peste 300 de actori la castingul Ruxandrei Ion

De asemenea, au participat actori foarte cunoscuţi din lumea teatrului și filmului românesc, printre care s-au remarcat Ioana și Alexandru Papadopol, respectiv Andreea Ibacka, aflați pentru prima dată la un casting organizat de Ruxandra. Cei mai talentaţi dintre cursanţii de la secţia de actorie, au fost selectaţi, în urma castingului, pentru acest proiect, care va fi produs anul acesta. Imediat după Paşti, Act Smart House va organiza o rechemare, pentru actorii care au trecut în faza finală a castungului, la casting, iar în acest sens se va definitiva fiecare actor şi rol în parte.

De asemenea, câţiva dintre cursanţii "TV & Film Academy by Ruxandra Ion" de la cursurile de producţie, regie şi scenaristică, care s-au remarcat de-a lungul orelor şi în proiectul de final de modul (n. red. producţia și regia unui scurtmetraj), vor fi primiți în echipa de producţie a Act Smart House şi vor începe lucrul la noua telenovelă, marca Ruxandra Ion.

CLIIMA20140421_0025_1.jpg

producţie, regie şi scenaristică

"Am simțit că este momentul să fac ceva pentru tinerii români care își doresc să intre în lumea de vis a televiziunii și filmului. De când cu fenomenul Lala Band, am fost întrebată de către sute de tineri, unde pot să se pregatească. Împreună cu echipa mea, am pregatit mulți tineri care sunt acum adevărați profesioniști și vedete apreciate. Este rândul lor să împărtășească experiența dobândită pe platouri", a scris Ruxandra Ion pe site-ul școlii sale de televiziune și film.

CLIIMA20140421_0026_1.jpg

Casting cu Ruxandra Ion

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1