Luptă în pielea goală pentru audienţă

Citeste tot despre: 

Nicoleta Luciu şi Tania Budi sunt cele două vedete sexy pe care mizează posturile Acasă TV şi Antena 1. Pe principiul "jos textila", telenovelele "Iubire şi onoare" şi "Narcisa sălbatică", ce vor debuta astăzi pe micile ecrane, abundă în ipostaze fierbinţi. Click! vă prezintă în exclusivitate fotografii cu Luciu şi Budi, în scene de sex.

Înarmaţi-vă cu floricele şi seminţe, culcaţi-vă copiii minori şi aşezaţi-vă comod în faţa televizorului! Acum, mai greu este să alegeţi şi postul tv, căci ambele seriale româneşti, vor fi difuzate, cel puţin astăzi, aproximativ pe acelaşi interval orar: "Iubire şi onoare" (20.30-21.30) , la Acasă TV, şi "Narcisa sălbatică" (20.00- 22.00), la Antena 1.

Nicoleta
Luciu va fi arăboaică în telenovela «Iubire şi onoare!»

Tania Budi vrea carieră la Hollywood

Ambele telenovele se bucură de o distribuţie de excepţie, cu actriţe precum Maia Morgenstern şi Draga Olteanu Matei, dar momentele aşteptate cu sufletul la gură de telespectatori vor fi, cu siguranţă, cele fără perdea, din dormitor.

Încă din primul episod, personajul interpretat de Tania moare


Nicoleta Luciu, care în "Aniela" a interpretat rolul unei măicuţe, va renunţa la pudoare, dar şi la haine în "Iubire şi onoare", unde interpretează rolul uneia dintre soţiile musulmanului Aziz: "Secvenţa de dragoste a ieşit din prima, nu ne-au trebuit prea multe repetiţii, am ascultat cu atenţie indicaţiile regizorului Iura Luncaşu. La nici o secvenţă de dragoste n-am avut atâtea emoţii, ca la aceasta. A trebuit să dansez din buric, iar eu nu pot să spun că dansez la fel de bine ca arăboaicele, dar m-am străduit să iasă bine", povesteşte Nicoleta.

Ce bine arată Nicoleta Luciu!

Luciu, aşa îi dansezi din buric şi lui Zsolt?

Şi Tania Budi îşi arată nurii în telenovela "Narcisa sălbatică" de la Antena 1. Ea renunţă la haine încă din primul episod, când este protagonista unei scene fierbinţi la duş. Partenerul ei de amor este soţul din serial, interpretat de actorul Gabriel Duţu.

Vezi mai multe imagini în Mediacenter!

"Scena de sub duş e o scenă dragălaşă, ca între soţ şi soţie, după mai bine de 16 ani de căsnicie. O dragoste domestică, unde pasiunea nu mai există. Noi, ca actori, avem totuşi o doză mare de pudoare, pentru că suntem oameni, dar în faţa camerei reprimăm totul. După sau înainte mai glumim pe seama scenei, tocmai pentru a mai detensiona atmosfera", a povestit Tania Budi. Scena de amor dintre Tania şi Gabriel a fost filmată chiar în primele zile de când cei doi au făcut cunoştinţă, aşa că amândoi au avut mari emoţii.

Tania Budi: «Sunt o amantă pasională»

ania Budi, speriată de scenele de sex

Tania Budi: «O tâmpenie inventată, Mirco Maschio nu mă curtează»

«Am făcut sex în apă rece»


Radu Vâlcan şi Mădălina Drăghici, protagoniştii serialului"Iubire şi onoare" au filmat şi ei scene de sex cam pe oriunde: în piscină, pe plajă, dar şi pe iaht: " Majoritatea secvenţelor au fost filmate fie în apă rece, pe pietrele de pe plajă sau în ciulini. Deci nu a fost tocmai confortabil", a declarat Mădălina.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1