Luminiţa Anghel, botez de 20.000 € pentru băieţel!

Citeste tot despre: 

Minunea pentru care s-a rugat ani la rând a apărut. Luminiţa Anghel şi-a creştinat duminică băiatul, pe Filip Nicolas, şi a dat o petrecere cu 200 de invitaţi, pentru care a scos din buzunar circa 20.000 de euro. Dar efortul financiar a meritat. Oaspeţii s-au distrat şi au mâncat pe săturate bucate alese.

Ieri după-amiază, după ce şi-a creştinat băiatul de patru luni şi jumătate, Luminiţa Anghel şi soţul ei, Silviu Dumitriade, şi-au poftit oaspeţii la petrecere. Cheful a început în jurul orei 17.00, după terminarea slujbei de la biserică. Alaiul de invitaţi, în frunte cu naşii Ovidiu Komornyik şi soţia sa Ecaterina, a mers să petreacă la „Mc Moni'S", un restaurant de fiţe din zona Arcului de Triumf. Cei 200 de oaspeţi, toţi îmbrăcaţi la patru ace, şi-au aranjat care mai de care costumele, rochiţele sau părul şi au păşit mândri spre local.

Mircea şi Mihaela Geoană au venit la petrecere

Nico a fost foarte elegantă  la botez


Chiar dacă botezul a fost unul cu ştaif, la care s-au adunat personalităţi precum Mircea şi Mihaela Geoană, Luminiţa a închiriat pentru eveniment o sală mai mică a restaurantului. Ba chiar a suportat gălăgia şi forfota dintr-o sală alăturată, unde era în toi o nuntă.

Cătălin Măruţă, Andrei Tu­­dor cu soţia şi copilul, Adrian Enache cu Iuliana Marciuc şi fiul lor, David, Marcel Pavel şi soţia, Violeta, Daniela Györfi, Nico, Catanga şi Jean Pădureanu, Adina Buzatu ori Angela Similea s-au delectat cu un meniu sofisticat a cărui valoare se ridică la 100 de euro: somon, foie gras, peşte, berbecuţi la proţap asezonaţi cu salate, tort, dar şi băuturi.

Adrian Enache a fost cu iubita, Iuliana Marciuc, şi băieţelul lor


De bună-dispoziţia invitaţilor au fost responsabili colegii de breaslă ai artistei, căreia au ţinut să-i facă pe plac interpretând câte o piesă, chiar două. Nico, dar mai ales Catanga au încins atmosfera iar, pe la ora 22.00, invitaţii de seamă au renunţat la pantofii lor din piele lăcuită sau la sandalele de firmă şi au încins dansuri desculţi.

Duetul-vedetă al serii a fost cel format din Ovidiu Komornyik şi Marcel Pavel. La insistenţa Luminiţei şi la invitaţia naşului, Marcel a acceptat să interpreteze celebra melodie „Frumoasa mea", piesă care, la un moment dat, a stârnit o adevărată dispută între cei doi artişti.

Cornelia Catanga, alături de iubitul ei

Marcel Pavel nu a ratat botezul

Cătălin Măruţă a luat pulsul evenimentului


La miezul nopţii s-au strâns şi darurile, unde majoritatea au participat cu plicul, alţii cu obiecte de valoare. Marele absent al evenimentului a fost Marian Vanghelie, care s-a lăsat aşteptat până în ultima clipă, dar n-a mai sosit.

Păzit de trei bodyguarzi

Duminică a fost zi mare pentru Luminiţa Anghel (43 de ani) şi pentru soţul ei, omul de afaceri Silviu Dumitriade (33 de ani). Cei doi l-au creştinat pe băiatul lor, Filip Nicolas, iar ceremonia a fost una presărată cu picanterii.

Micuţul Filip Nicolas a fost botezat duminică


Spre exemplu, trei bodyguarzi au păzit intrarea în biserică, pentru ca nimic să nu tulbure evenimentul din sfântul lăcaş. Iar ora de începere stabilită iniţial, 12.45, a devenit ulterior 13.30, căci o nuntă a dat peste cap planurile de botez, alaiul Luminiţei fiind nevoit să aştepte în faţa sfântului lăcaş.