La dansul lor a roşit Mihai Petre!

Citeste tot despre: 

E mereu rezervat şi îi smulgi cu greu un zâmbet. Mihai Petre şi-a câştigat încă de la participările în juriul de la "Dansez pentru tine" faima de "sperietoare" pentru concurenţi. În ce-a de-a doua ediţie a show-ului de talente de la PRO TV, Mihai se emoţionează în faţa unor frumuseţi din Capitală.

În cea de-a doua ediţie a emisiunii "Românii au talent", dansul e cuvântul-cheie. Mulţi concurenţi au decis că au acest talent şi au dorit să-i impresioneze pe cei trei membri ai juriului.

Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu au dat "DA" pe nerăsuflate pentru trei bucureştence "nebune". Cele trei fete care au ridicat sala în picioare alcătuiesc trupa Loca. Au urcat timide pe scena talentelor şi acoperite de sus până jos de pelerine roşii.

De la primul acord de muzică, însă, publicul a înţeles că va avea parte de un show de dans oriental. N-a mai durat mult până ce fetele au renunţat la mantii şi au dat din şolduri şi din busturi de parcă făceau ultimul dans din viaţa lor.


Entu­ziasmul lor i-a convins repede pe juraţi că Loca merită să meargă mai departe, în etapa a doua a competiţiei. Numărul lor a primit trei de "DA", cea mai râvnită recunoaştere în etapa de preselecţii la "Românii au talent".

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1