Judecătoria Buftea a admis executarea silită în cazul Monicăi Columbeanu

Moni a încercat în repetate rânduri să-şi recupereze fetiţa, mai ales după ce a primit custodia temporară, dar nu a fost posibil.

După pronunţarea acestei decizii, ea s-a dus timp de patru zile consecutiv la poarta vilei de la Izvorani, însă fără niciun rezultat.

Irinel Columbeanu nu a vrut să o lase pe fosta lui soţie să-şi vadă copilul, precizând că micuţa Irina suferă de rubeolă şi nu are voie să iasă din casă.

Astfel, vedeta s-a dus, în cele din urmă, la un executor judecătoresc, unde a depus o cerere de încuviinţare a micuţei, cerere care a fost soluţionată joi.

Astăzi, judecătoria Buftea a admis executarea silită în cazul Monicăi Columbeanu şi a respins cererea de suspendare provizorie depusă de Iri, informează Antena 3. Modelul va merge cu poliţia şi chiar mascaţii la Izvorani să-şi ia fata. Irina va rămâne în custodia mamei sale până la pronunţarea deciziei de divorţ.

Reprezentantul Judecătoriei Buftea a declarat: «Cererea de executarea silită este irevocabilă».

Însă, omul de afaceri a părăsit reşedinţa în urmă cu o oră. Nu se ştie dacă a luat şi copilul cu el, deoarece geamurile maşinii erau fumurii.

Citeşte şi:

Monica: «Mi-e dor de Irina» Irinel: «Termină cu ţigănia!»

Moni, umilită la poarta vilei de la Izvorani: «Nu ţi-o dau pe Irina. Nu sunt acasă»

Ion Columbeanu, despre vizita Monicăi: «A avut timp s-o vadă în SUA, însă ea a bătut-o»

Tatăl Monicăi Columbeanu: «Un om care are bani ar trebui să respecte şi legile»

«Monica a fost lovită de portarul de la Izvorani»

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1