Iuliana Tudor, profesor la Școala Națională de Folclor a lui Vlad Ionescu

Prezentatoarea emisiunii "O dată-n viață", Iuliana Tudor, a mai bifat cu succes un nou capitol din cariera sa. Vedeta s-a alăturat, de curând, Școlii Națională de Folclor, prima și singura instituție de management al talentelor din zona cântecului popular românesc autentic.

Iuliana Tudor a devenit nu doar unul dintre profesorii școlii, ci este și promotorul principal al proiectului. Școala Națională de Folclor, proiect inițiat de Vlad Ionescu, s-a lansat oficial aseară, la restaurantul Moara lu' Bucur, în prezența a numeroase personalități din spațiul public.


Profesorii asociați ai Școlii Naționale de Folclor: Elise Stan, Florentina Satmari, Maria Dragomiroiu, Ștefania Rareș, Gheorghe Turda, Gelu Voicu, Larisa Barbu, Lucian Goiană, Paul Stângă, Cornelia Tihon, Costel Pandelescu, Radu Fornea, Vlad Ionescu au urcat aseara pe scenă, rând pe rând, și au pledat pentru muzica populară.


"Școala Națională de Folclor este un proiect în care cred! Pentru orice tânăr, care se visează artist nu sunt suficiente: talentul, charisma sau dorința. E nevoie de mai mult. Repertoriu, cunoaștere muzicală, noțiuni de bază în materie de etnografie și folclor, ținută, imagine, comunicare, marketing, management. Singura școala din România care îți oferă toate acestea este Școala Națională de Folclor. Doar aici ai șansa de a învăța de la mari artiști și profesioniști de televiziune cum să devii un artist complet! Eu sunt aici pentru voi!", a declarat Iuliana Tudor.


"După întâlnirea de aseară, am încredere, că primul pas a fost făcut cu dreptul! Am avut alături colegii din presă, personalități din toate domeniile, foarte mulți tineri, primii cursanți, care s-au înscris, deja, la Școala Națională de Folclor. A fost o lansare așa cum ne-am dorit-o, având alături prieteni, o seară caldă, care a marcat sper, cu succes, inaugurarea Școlii Naționale de Folclor!", a mai mărturisit Iuliana Tudor.

Foto: Dorin Costanda

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1