Iulia Vântur, în vizită la socrii Khan

Citeste tot despre: 

S-a vorbit mult despre idila Iuliei Vântur cu Salman Khan. Ba că a fost în India şi el a prezentat-o părinţilor, ba că a venit el în România şi l-a prezentat şi ea familiei.

Au fost zvonuri legate inclusiv de o cerere în căsătorie. Cică el ar fi cerut-o de soţie, dar mai apărea în schemă şi o indiancă, care i-ar fi fost logodnică la momentul respectiv.

Se pare totuşi că Iulia chiar i-ar fi cunoscut părinţii iubitului, care i-au pregătit o masă tradiţional... indiană.

Mare i-a fost mirarea domnişoarei Vântur când, aşa-zişii socrii, au întâmpinat-o cu pâine şi sare. Soacra era îmbrăcata în port românesc, deşi jura că-i indian, iar socrul, pictat pe fata cu tricolorul, purta un tricou cu România şi Hagi pe spate. Chiar şi Salman a ţinut să-i menţioneze că portul părinţilor săi este autentic indian. Ca să nu mai zicem de mâncărurile „indiene" preparate special pentru vizita Iuliei, respectiv mititei, sărmăluţe cu mămăliguţă şi ciorbă de burtă cu ardei iute. Şi încă ceva, atât numele părinţilor cât şi numele lui Salman sunt la fel de „indiene".

Dacă vreţi să aflaţi ce nume poartă cei trei „indieni", dar şi cum se traduce în limba indiană prenumele Iulia, nu rataţi „Mondenii", marţi, 13 mai, de la ora 20:30, la Prima TV.