Iulia Vântur şi-a îmblânzit socrul

Citeste tot despre: 

În sfârşit soarele răsare şi pe strada Iuliei Vântur! Salim Khan, de 77 de ani, a declarat că nu se mai opune relaţiei dintre fiul său Salman şi frumoasa prezentatoare tv din România.

„E un om matur. Nu vreau să mă mai amestec în viaţa lui. Este decizia lui şi nu vreau să îi mai spun ce să facă", a declarat Salim Khan, tatăl starului de la Bollywood în presa locală, articolul fiind preluat în New York Daily News.

Iulia Vântur s-a mutat în casa părinţilor lui Salman Khan

VIDEO Indienii sunt pe urmele lor. Cum o apără Salman Khan pe Iulia Vântur de paparazzi

FOTO Iulia Vântur s-a măritat în secret cu Salman Khan? Dovada că-şi ascunde relaţia

Afirma­ţia vine la scurt timp după ce media locală a descoperit că „Lulia", după cum au botezat-o pe frumoasa de 32 de ani jurnaliştii indieni, stătea în casa părintească din Mumbai a iubitului ei.

Salim Khan e scriitor în India, iar fiul săuSalman nu îi iese din vorbă

Mai mult decât atât, cei doi au fost surprinşi peaeroportul din localitatea Hyderabad, unde Salman (47 de ani) a mers pentru a turna următorul film al său, "Mental".

El a încercat să o ferească pe româncă de presă, însă tot au fost fotografiaţi. Salim Khan s-a opus încă de la început relaţiei fiului său, declarând în urmă cu două luni că "zvonurile legate de o posibilă nuntă sunt absurde şi nefondate".

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1